Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hayatımla ilgili önemli kararlar alacağım!?

gokhan34

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
3
Arkadaşlarım merhaba. Hayatımla ilgili önemli kararlar alacağım. Yani artık sadece doktorumun dediklerinin tamamını ve arkadaşlarımın dediklerinin bana yararlı gelecek kısmını yapmaya karar verdim.bu işin geri dönüşü yok artık! Ya adam gibi en iyi şekilde yaşayacağım ya da ... arası olan sürünme işini yapmayacağım yani. bu arada piyasada bulamadığım dideral adlı ilacım var. Karar almam ve dideralin piyasada bulunaması ve bazı sabahlar depresif kalkmamla ilgili olarak doktorumla bir an önce tekrar görüşmeli miyim ?

"Yani artık sadece doktorumun dediklerinin tamamını ve arkadaşlarımın dediklerinin bana yararlı gelecek kısmını yapmaya karar verdim." bunu kalıcı teşhisli bir rahatsızlığınız kaynaklı ilaç bırakmadan dolayı mı yoksa psikolojik ve kişisel gelişim noktasında mı söylediniz?
dideral çokta abartılacak bir ilaç değil bence. sosyal fobiniz mi var?
rahatsızlığınıza ve yardım alma nedenine yönelik bir bilgi vermediğiniz için çok yardımcı olunamaz

Öncelikle gecmiş olsun
dideral nedirya aspirin ic daha iyi hissedersin kendini
doktor sana hic bir etkisi olmayan sadece pisikolojin duzelsin diye
dideral vermiş tekrar gecmiş olsun

dreamfail

rahatsızlığım okb ve majör depresyon. psikolojik ve kişisel gelişim manasında söyledim.

gokhan34 hocam okb nin eşlik etmediği rahatsızlık var mı yaa. ateşi daha da körüklemek için mi çıkıyor sorunun çözülememesinden mi çıkıyor anlamış değilim.

Üst Alt