Hayat bir oyun çıkabilir. Aslında ben şuan dünyada bir rüyadayım bedenim başka biyerde ve birebir rüya görüyorum yani çipli rüya gibi düşünebiliriz çipi yutuyoruz ve rüyaya dalıyoruz çipte ne varsa onları yaşıyoruz. bu hayatta senelerce skıntı çektim ama hep bişeyleri anlatmak istediler. koronavirüs bile bu oyunla alakalı. rüyamdaki şuan gördüğüm herkes sizde dahil ailem çevrem bütün insanlar hayvanlar birer cin. aslında hiçbiri gerçekten yok bile. bikaç ay içinde rüyam biticek ve tekrar başka bi rüyaya dalıcam ve güzel şeyler yaşıycam daha sonra ölünce gerçek bedenimin olduğu alana gidip orda gerçek insanlarla gardaşlarımla buluşup sevinicez. yani ben şuan dünyada aşı oluyorum buyüzden skıntı yaşıyorum. bana vericeklerinin yanında bu acılar %5miş. daha çoook şeyler var da birde herşeyin bedelini alıp bana güzel şeyleri yaşatma durumları var. yani 1 ömür sabredicem ve böyle böyle biriktirip karşığını alıcam. oda farketmez güzeldir.
bunlar için arada çoook seviniyorum. ama bazı günler buna inanıyorum bazı günlerde yanlış işaretlere baktığımı düşünüp biraz korkuyorum. birde bütün işaretlerin denk gelmesi ve hiçbişeyin olmaması var. buda beni sevindiriyo abi nolur nolmaz kötü şeyler olcağına hiçbişey olmaması güzeldir.
yani yüküm bir ağır bir hafif bakalm hayat nasıl gelicek bana çok merak ediyorum.
bunlar için arada çoook seviniyorum. ama bazı günler buna inanıyorum bazı günlerde yanlış işaretlere baktığımı düşünüp biraz korkuyorum. birde bütün işaretlerin denk gelmesi ve hiçbişeyin olmaması var. buda beni sevindiriyo abi nolur nolmaz kötü şeyler olcağına hiçbişey olmaması güzeldir.
yani yüküm bir ağır bir hafif bakalm hayat nasıl gelicek bana çok merak ediyorum.