Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hayatla baş edemiyorum, ben iyi değilim galiba! Bana yardım edin..?

benkimimya

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
olmuyor yapamıyorum. hiç bir kapı açılmıyor. mutlu olamıyorum. mutlu edemiyorum kendimi. sosyal medya bataklığına saplandım saplanmaz olaydım. çevremde kimse yok. instagram'da bazı tanıdıklarım var hepsi mutlu. ben onların mutlu olmalarını kıskanıyorum. onlar da mutsuz olsun istiyorum. onlar hep mutlu. kendimi öldürmek istiyorum. nasılsa bir elimden tutan yok. 6 senedir psikolojik tedavi görüyorum ama olmuyor yapamıyorum. herşey bitsin istiyorum artık. hiç kimse sevmiyor beni. kimsenin beni taktığı yok. ya sinirli ya üzgünüm. aşırı derecede sigara tüketip yemek yemeye başladım. mutlu olamıyorum.

niye mutlu olani kiskaniyosun. sende onlara bak, neler yapiyorlar mutlu olmak icin. arastir.
hem niye olmek istiyosun, olunce seni cukura gomecekler. gozlerini kulaklari bocekler yicek.en iyisi gezmeye cikip alisveris yap. hicbisicigin kalmaz:)

Nerden biliyorsun onların mutlu olduğunu
Sosyal medya ya inanma,hava atmak için öyle görüntü verebilirler😀

bilmiyorum. ama gerçekten herkesi çok mutlu görüyorum. herkes çok mutlu. niye böyle mutlular. ne yaptıysam olmuyor. ben mutlu olamıyorum. ya ne yapacam hiç bilmiyorum. ölmek istiyorum artık.

Onlar sahte mutludur
Halbuki çok cimri insanlardır, buldular bedava sosyal medyayı

İyi bizde ölek mutlu değiliz töbe töbe herşey mutlulukmu

Hayırlısını iste önüne çıkar bir gün çıkmazsada ölecek halimiz yok

Seninki takıntı hastalığına bnziyor

Evet kişilik bozzukluğu obsesif

Tedavi şart zaten bnziyo içerikleri

inan bana sanal hayatta 1998-1999 icq irc msn face yonca vs saymıyorum bile insanlar zaten biz hep mutluyuz iyiyiz biz hep hayatı yaşıyoruz her zaman hayatımız 4/4 lükmüş gibi tablo çizmeye çalışıyor. (Desinler Diye yaşayan grup topluğu)

al sana klişe hayatı anlatan video :D

Hepsi maske onlar mutlu falan degiller yasayamadiklari hayati ve bunun getirdiği eziklikligi boyle bastırıyorlar hepsi sahte .
.bu kadar uzuluyosan sosyal medya kullanma kapat .

sleeping beauty instagramın yok bende incelemeden bi analiz, bi yorum yapamayacağım :)

şunu söyleyebilirim sana sanal hayat yalan hayat diyorlar ya gerçek yanı var.

şöyle bi örnekle söyleyeyim 1 saat önce arkadaşım bi kız Fotosu gösterdi. Kızın profilindeki fotolar full clup, kıyafetler o biçim güzel, saçlar yapılmış -üff ne kız diyorsun gerçek hayatını anlattı kız 20 yaşında stajyer olarak çalışan (maddi durumu da iyi olmayan bi kız) ve kısa boylu -ne oldu o sanal hayata gerçek hayatla tezat

sanal hayttaki profilinle gerçek hayatını özdeşleştirme. çok iyi, hoş bi kızsın ve kültürlü bi kızsın

dostların dışındaki insanların ne dediği neyi beğenmediği önemli değil bence.

özgüvenim düşük olduğu için adam yerine konmuyorum. hiç çevrem yok. yaşamak istemiyorum ve mutlu olmayı beceremiyorum. bu özellikler bende de var.

ben her zaman yazar dururum mutlu bir kişiliğim var..
nasıl bir mutluluk , her şey güllük gülisatnlık mı?
şu an hedeflerimin yüzde 30 unu dahi tutturamadım daha. ama yol uzun ,inşallah olacak diyorum.

bir maaşım bile yok ,şikayet etmiyorum kısmet bu. çevremdekiler aşağılıyor beni ama yinede mutluyum bırak onlar doğruyu bilmesinler.
benim çünkü emin olduğum doğrularım var , tecrübe ettik bırak cahil kişi bilmesin.

ölmek de kısmet , ne zaman kısmet olursa istesek de istemesekde ölücez.
ama üzülmüyorum açıkçası çok.

bir paket kavrulmuş fındık , bir demlik çay , al sana küçük bir mutluluk.
şunlar olsaydı çok mutlu olurdum

sessiz ve sıcak bir evim. bütün bilimsel makalelere ulaşma imkanım
bunlar yok şu an ama ilerde olmayacağını kimse bilemez

çok marjinal bi topic olmuş burası :D
instagramı kapa gitsin. Boşa vakit kaybı. :D
SphiNX asl pls? :D :confused:
adam mırc diyo icq diyo msn diyo ya. :p
utanmasan mynet sohbet odalarınıda sayacan. :D
Dinozormusun olum sen. :D

dostum öyle düşünme ..inan bu hayatta herkesin bir derdi sıkıntısı vardır emin ol...hatta bununla ilgili bir tabir var ama söylemiyim bayan arkadaşlara ayıp olur..

ben 12 senedir dermansız depesyon hastasıyım iş yok güç yok para yok eş yok yok oğlu yok emin ol birçok insan bzle aynı durumda...

artık bilimsel makalelerin neredeyse tamamına ulaşabileceğim bir yol buldum..
çok şükür...
gerçekleşebilecek hayaller kurmak mutlu edici.

Bu aksam bnde mutsuzm saglık bakanlgnın yaptgı atamalrda
ark.atandı bnde engellde kadro aclsn dye dua etmekle
meşgulüm ha bu arada face mi bi görseniz bnden şinanayı
yokk bna imrenen vardr ama içimdekiler kocamn bi kara
kuyu olmuş keske smdi hep bi arada oturup dertlessk

Didemdeniz

bu sitede herkes UYGUN DİLLE anlatıyor bence derdini bu açıdan çok takdir ediyorum bu siteyi..

siz de anlatın belki kara kuyuda gizemli bir hazinede olabilir pekala...

Hazine mi bende öle düşünüp dün yolda buldugum
piyango biletini binbir hayalle attım cüzdana ama nafile
bugün çekilş varmş onada ckmadı...

Maddi durumun nasıl arkadasim yada şöyle sorim zenginmisin fakirmi?

Ben de mutsuzum.3 yıllık Evliyim.2 yaşında kızım var. 8 yıldır bipolar hastasıyım. Hep mutsuzum ani sinir ani nefret var. Dışarı çıkmak istemiyorum kalabalığa hiç çıkmak istemiyorum. Herkes bana bakıyor alaycı sanki. Ve sanki herkes kusurumu görüyor bende kusur var gibi hep. Ve aniden sanki biri beni öldürecek birşey olacak gibi düşünüyorum.

Durduk yere 7-8 hap alıyorum ama.mide yıkatma falan olmuyor mide bulantısı ile devam ediyorum. Durduk yere en ufak birşeyde eşime kızıp suçluyorum. Kendimden de çok nefret ediyorum kendimi cezalandırıyorum.

Sonum ne olacak bilmiyorum.kime bipolar olduğumu desem hemen herkes soruyor ben anlatınca hemen bende de var diyor önemsemiyor takma diyor boşver diyor.kimse beni anlamıyor ve benim büyüttüğümü söylüyorlar.. ben hiç iyi değilim çok çaresizim..

Sığınmayı denedim ama adım atamıyorum bir türlü olmuyor. Bı türlü kendime anlatamıyorum. İçimden üzülüp kendime kızıyorum ama uygulamada yok hiçbir şey.. bı türlü dine yönelim olmuyor.

Bende mutsuzum sürekli kafama birşeyleri takıyorum geleceği düşünüyorum ama yok yine mutsuzum bu böyle olmayacak akışına bırakmak lazım bence hayat zaten kısa
Bol bol allaha dua etmek lazım halimize şükür edelim bizden kötüleride var

Üst Alt