Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hayvan barınağı açabilir miyim?

Kevser er

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
7
Bir hayvan barınağı açmak istiyorum neler yapmam gerekir bilmiyorum hadi açtım diyelim yürürmü yürütmek için nasıl bir yol izlemem gerekiyor bilen veteriner hekim arkadaşlar gönüllü hayvan sever arkadaşların yorumlarını bekliyorum özelikle bir kedi barınağı olsun istiyorum ama altından kalkabilir iyim bilmiyorum bu arada evdede 4 kendi kedim 1 kardeşimin kedisi 3 te kendi kedimin yavruları var sahiplendirilmeyi bekleyen 2 aylıklar yani kedi bakımı falan bilmiyor değilim sadece böyle büyük çaplı bireyin altına girebilir iyim onu kestiremedim Ankara gibi bir şehirde

Zenginsen yap değilsen yapma zaten bir sürü kedi besliyorsun .

sokrates oda bir bakış açısı tabi 😂yok be ne zengini gönlüm zengin ne ne bileyim hep aklımdadır bu

Acıkan kedi de çok insanda çok gücünün ölçüsünde denk geleni doyurursun .:D

sokrates
Nasıl yani Tekir sen gel, Sarman senin tipini beğenmedim sen giremezsin mi denilecek kediciklere...:eek:

Kevser er
Güzel düşünmüşsünüz ancak ciddi maliyetli olacağını düşünüyorum. Esasında her mahalle ya da apartman sakini kapısının önündeki kedilere baksa sorun olmaz da. Bazı insanlar tam bir hayvan düşmanı, kapının önündeki kediye bile tahammülleri olmuyor.

Sivas şehrinde engelli bir kişi aldığı engelli maaşı ile bunu yaptı. Haberlere çıktı ve devlet yardım eli uzattı. Biz sosyal paylaşım platformu üzerinden bulunduğum şehirde her ay para yatırıp mama yardımı yapıyoruz.

Sitemizdeki bodrumlara giriyorlar diye kilit vurdular gitti ısız yerlere atışlar onların bu davranışı yüzünden evimiz kedi doldu muhtaç hayvanlar ee hala varlar gördükçe içim parçalanıyor soğuklarda mamalarını sularını çöpe atmışlar bir ara durulmuşlardı geri başladılar gerçekten çok üzülüyorum şu an kedilerimden ilkinin annesi olan kedi doğum yapıyor diye gidip ısız yere atmışlar ha bizim gibi yardım etmeye çalışanlarda var ama onlar çoğunlukta gerçekten böyle bir proje var kafamda fakat altından kalkamam diye korkuyorum ve çok üzgünüm

Yok selda* kim denk gelirse o kazanır benim sistemimde kediler arasında asla ayrım yapmam inanmıyorsan Sarman'a sorabilirsin .:)

Kediler de az manyak değiller yani geçen kış zar zor apartmana bir kedi kabul ettirebildik, yazıktır üşümesin hayvancağız diye. Apartmandan bir kaç kişi olarak mama, su verdik. Ancak kedi gidip gidip hep aynı komşunun kapısının önüne kaka yapmaya başladı. Sonrasında da kovuldu tabi ki, elinizden bir şey gelmedi…:rolleyes:

Kevser er
Instagram sayfasın da,

patilericin_Ebru

dereotu_trex

patiparkhulya

yasamak icin yasat

Bu kişilerden bilgi alıp, yardım isteyebilirsiniz.

Sokak hayvanlarına kötü davranan esnaftan alışveriş yapmıyorum. Yapan kişileri uyarıyorum. Barınakları devlet açmalı maalesef acmadiklari gibi kapanan barınaklar çok fazla. Belediye veteriner hekimlikleri sadece gösteriş için açılmış sokak hayvanlarını tedavi ettikleri falan yok. Bizim gibi üçüncü sınıf ülkelerde insanlara değer verilmiyor. Hayvanları düşünemiyorum bile...:(

Pa_Pi

ya aksine bizim burada esnag acıyıp biraz bakıyor apartman görevlisi 2. El eşya satacakmış bodrumlara yığdı yönetimde bisey demiyor bir avuç insan hayvanlar donmasın diye mücadele veriyoruz g

Üst Alt