"hayvanlara nasıl yardımcı olunabilir" gibi başlıklar açıp birlik oluşturabilirmiyiz.küçücük bir fidan yarın bir çınar olabilir. yani bir birlik oluşturulacak açılan başlığa kayıtlı bütün üyeler mail atacak. belediyeleri barınak açmaya zorlamak gibi. meclisi mail yağmuruna tutup engellilere faturalalarda yüzde elli indirim yapılması gibi.ben dün aşağıdaki resmi buldum paylaştım hemen ses getirdi bugün birkaç hayvan haha su içebilecek..googlede küçük bir araştırma yaptım bazı belediyeler girişimde bulunmuş bile samsun 150 dönüm şişli 100 dönüm barınak için girişimde bulunmuşlar daha da var.bu konuda tv 8 deki sayın seda akgül hanımefendiden de fikir olarak yardım alınabilir kendisi hararetli bir hayvanseverdir.daha birsürü hayvansever tanıyorum.araştırılsa çok daha fazla bulunabilir.forum olarak bir sakıncası varmı bilgilendirirseniz sevinirim.
ama ben küçük desteklerden bahsetmemiştimki özet olarak bir birlik kurmamızda sakınca varmı diye sormuştum ben belediyelere baskı yapıp barınak açmaya zorlamaktan bahsetmiştim.saygılarımla.böylebirşey ses getirirmi getirmezmi o ayrı konu.yetkililere yapabildiğimiz baskıya göre ses getirecektir.(başlığı düzelttiğiniz için teşekkürler ama ben soruma cevap da istiyorum .birlik?)
ama ben küçük desteklerden bahsetmemiştimki özet olarak bir birlik kurmamızda sakınca varmı diye sormuştum ben belediyelere baskı yapıp barınak açmaya zorlamaktan bahsetmiştim.saygılarımla.böylebirşey ses getirirmi getirmezmi o ayrı konu.yetkililere yapabildiğimiz baskıya göre ses getirecektir.(başlığı düzelttiğiniz için teşekkürler ama ben soruma cevap da istiyorum .birlik?)