Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Haze marka akü kullananlar deneyimlerinizi yazar mısınız?

OturanBoğa

Yönetici
Konular
678
Reaksiyonlar
1,324
Bir çok kişi Haze marka akü diyor. Kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirse çok yararlı olur.

Kaç amperlik aküyü hangi sandalyede kaç yıl kullanabiliyorsunuz?
Hangi sıklıkla şarj ediyorsunuz?
Birkaç ay şarj etmemek gibi bir durum olabiliryor mu? Bu süre sonunda akü ömrü tükeniyor mu?
Kaç TL'ye nereden satın aldınız?

bundan önceki akülerim haze 12 volt 40 ampherlik aküydü bir buçuk yıl kullandım bana en uzun gıdenler oldular. her kullanımdan sonra sarj ettim hiç kullanmazsam haftada bırgün sarj ettim.suan spark marka jel akü aldım full enerji diye bir firmadan 2 ay oldu sandalyem 2 kilometreden sonra rampa çıkmakta zorlanıyor bu nasıl iş anlamadım çifti 500 liraydı.akü konusunda çok müzdarbim bir yıl götürecek akü varmı ben aldığım aküleri bir yıldan fazla kullandım diyen var mı ?

Nasıl oluyor da Haze'yi 1.5 yılda bitirebiliyorsun anlamadım! :) Sandalyede bir sorun olabilir mi? Kaç kilosun?

70 kilo falanımdır bende anlamıyorum ki çıktığım rampalar çok dik biri bir metre digeri iki metre uzunluğunda iki dik rampa bunlardan olabilir mi?

Yok yok, öyle birkaç metrelik yokuşun böyle bir etkisi olamaz. Acaba aracın motorlarında veya elektrik aksamında bir sorun mu var diye aklımdan geçiyor...

Haze akü kullandım. 55 amper cift akü. Tanesi 400 TL civarı idi.

Akülü tekerlekli sandalyeler için 1 sene giden akü maalesef yok. Ama haze hafif ve dayanıklı. Fazla zorlamazsanız 9-10 ay götürüyor ... yada çok mesafe gidecekseniz amperini yüksek almalısınız diye düşünüyorum ...

ben haze marka çok kullandım arkadaşım akü bayisinde çalışıyor 12 volt 30 amper 2004 -2011 arası invacare araç ile aynı tip aküleri ortalam 3 ila 3,5 yıl kullanırdım 21 kasım 2011 tarihinde belmo bl00 katlanabilir modeli aldım üçünçü çift aküler bitmek üzere aküler aşırı deforme oluyor beşinci bakımınıda 2 kasım 2014 de yaptırdım arıza dahada çoğaldı şanzıman garantide iken bir defa değişti şimdi yine değişmesi gerekiyor kilom aynı 65 kullandığım bölgede aynı

Benim sandalyem Belmo Viego HC260T. Aracın üzerinde gelen 44 Ah'lik aküleri 3 sene kullandım. Çok gezen biri değilim ve akü göstergesi kırmızıya düştükçe şarj ettim.
Daha sonra yine 44Ah'lik Haze jel akü aldım. Aynı şekilde kullandım ama 6 ay sonra verimsiz çalışmaya başladı. Şu anda en fazla 5-6 km gidebiliyorum.
Sandalyede yada motorda bir arıza var mı ve bu yüzden mi verimden düştü bilemiyorum. ( Bazen sağ arka tekerden ses geliyor. )

ben haze kullanırım

ben zimer marka akkkülü sandalyemi 2007 den beri kullanırım.aküde 26 amper 12 volt 2 adet haze jel kullanırım,ve en iyi marka aküdür.2 yıll ömürlü.2-4 saat arası şarj olur,sıklıkla şarj olmalı yani akü tam boşalmadan şrj edilmeli,ömrü uzar.
üzerinde el yazmayan aküler, 3-8 aya biter ömrü kalıyor.
tavsiyem hae jel
gösterrge kırmızıya düşmeeeden sarıdayken şarjjjj edilmeliki ömrü uzar.
hoşçakkkalını.

erdal71 Haze aküyü nereden temin ettiğinizi de yazarsanız iyi olur

slm

hazenin ankara şubesinden reklam olması değilde en iyisi bu.zaten üzerinde jel yazar.
ötekilerde yazmaz.
tel nosu: 0312 384 74 48
entel enerji ankara şubesi
istanbuluna şubesi var e yakn hanisiyse oraya,konyanıda var.
iyi günler

erdal71 Teşekkürler, ihtiyacı olan arkadaşlar da bilgilenmiş oldular

touring 927 akülü sandalye kullanıyorum, sekiz yıl oldu. üzerindeki orijinal aküler eskidikten sonra mutlu full energy 80 amper akü aldım. hergün ortalama 12 km yapıyorum ve sözünü ettiğim akü bana tam ikibuçuk yıl gitti. bir yıl önce yine aynı aküden aldım ve sorunsuz kullanıyorum. 80 amperin şu andaki fiyatının (çifti) 650-700 tl civarında olduğunu sanıyorum.. şunu da ekleyim: dolu şarjla yaklaşık 35-40 km gidebiliyorum..

Üst Alt