Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hazine Müsteşarlığı'nda mı özel bankada çalışmak mı?

mesafe4272

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Merhaba bu atamada Hazine Müsteşarlığına atandım. Şeker Hastasıyım . Şu an bankada çalışıyorum . Bankada özel hastanelerden faydalanıyorum . Şeker ile ilgili insülin pompası ve strip kullanıyorum . Bunun 3aylık gideri oluyor . Şu an banka bunu da bana geri ödüyor.

Ama işin stresi var ve ileride ne olacağım belli değil . Şimdi size sormak istediğim tarafsız bir göz ile bakıp bana tavsiye vermeniz . Sizce hangisi daha mantıklı . Maaş olarak aynı diyelim 3 aşagı 5 yukarı . Hazineye memur olarak gireceğim .Sizce nerede devam etmeliyim arkadaşlar . Acil Cevaplarınızı bekliyorum . Saygı çerçevesinde. Lütfen .

Mutlu olduğun yerde çalışmalısın her şekilde calışacaksın zaten :)

Kesinlikle devlet.Siz de demişsiniz zaten ileride ne olacağı belli olmaz.

Orası öyle ama hazinede şu an çalışmadan mutluluğunu bilemem

Çalışabileceğiniz yeri ziyaret ederek bir fikir sahibı olabılırsınız oradaki çalışanlardan bilgi alabılırısnız daha sağlıklı bir karşılaştırma olabilir.

mesafe4272

Türkiye şartlarında gerçekten soruyorum çalıştığı işi severek yada isteyerek yapan var mı acaba? Özel sektör ne olursa olsun 657 gibi değildir. 24 Saatte dengeler değişebilir. Ben oyumu devletten yana kullanıyorum.

Üst Alt