Herkese selam arkadaşlar bana bir zarf geldiğini gördüm geçen gün. zarf hazine ve maliye bakanlığından gelmişti resimdede görebileceğiniz üzere. Kağıtta resimde sizinde gördüğünüz gibi borçlu olduğum yazıyor fakat ne borcu olduğunu ben anlamadım. Annemde kaymakamlığa gittiğimde sorarım dedi ve gidip sormuş askerlikle ilgili borç olduğunu söylemişler işin aslı annemde neden bahsettiklerini tam anlamamış sadece askerlikle ilgili olduğunu ve borç olunan kuruma yani yeditepe vergi dairesine gidilip itirazda bulunabileceğimizi söylemişler.
Bende bana gelen belgenin resimlerini ekledim bu konuya bir bakabilirmisiniz ne borcu bu diye. Ben askerlikten muafım hastalığım yüzünden buna rağmen gelen bu belge ne borcu hala anlamadım bilen biri yanıt verirse sevinirim teşekkürler.
Bana gönderilen belgenin görseli.
aşağıdaki resimdeki ise anneme kaymakamlığın verdiği belge.
Bende bana gelen belgenin resimlerini ekledim bu konuya bir bakabilirmisiniz ne borcu bu diye. Ben askerlikten muafım hastalığım yüzünden buna rağmen gelen bu belge ne borcu hala anlamadım bilen biri yanıt verirse sevinirim teşekkürler.
Bana gönderilen belgenin görseli.
aşağıdaki resimdeki ise anneme kaymakamlığın verdiği belge.