Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Haziran ayının maaşını aldım, ama toplu parayı alamadım. Ne zaman alabilirim?

ozontabakasi

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar
31 mayısta kagıt geldı ve 1783 lira tc kımlık nonuzla beraber pranızı alabılırsınız dıyor. kagıt geldıkden sonra gıttım yatmamıs dedıler ayın7sinde gel dedıler bugun gıttım hazıran ayının maasını aldım fakat toplu parayı almadım ne zaman yatar bununla ılgılı bır bılgınız varmı varsa yardımcı olurmusunuz
buda evrak takıp sıtesınden
:ABDULKADİRSoyadı:KARACA
T.C.Kimlik No:Emekli Sicili:
Vasi Adı:Vasi Soyadı:
Emekli Nevi:SAKATDurumu:AKTİF
Aylık Durdurulma Tarihi:Aylık Durdurulma Nedeni:TANIMSIZ
Değişiklik Tarihi:Durumu:
Yazışma Tarihi:Yazışma Durumu:
Belge Açıklama Tarihi:Durumu:
Rapor Tarihi:Rapor Açıklama:
İşlem Tarihi:İşlem Açıklama:
Ödeme Tarihi:20/5./07.0Ödeme Durumu:KESİNLEŞTİ
Online Ödeme Tarihi:07.05.2012Online Ödeme Tutarı:1783.64
Online Ödeme Açıklama:İLK AYLIK BAĞLAMASon Maaşı(1 Aylık):225.16

Ziraat bankasına git toplu para oradan alınıyor

hocam gittim fakat yatmamıs dıyorlar bende bılıyorum gıdılmesının gerektıgını fakat yatmamıs dıyorlar

Gittiğinde gelen kağıdıda götürüyomusun?

evet goturuyorum bana 1 ay ıcınde yatabılırde dıyo yada sgk parayı gerı cekmıs olabılırde dıyo gerı cektıyse gıt sgk ıle gorus tekrar yatırsın dıyolar

10 gün oldu ödeme emri geleli . banka ya transfer olmamış para . mayıs ayında onaylanıp toplu para alanda yok şu an için . geçen ay 15 inde yatmış toplu paralar bankaya . sanırım ayın 15 inde transfer yapıcaklar .

teşekkür ederim ilgilenip bilgilendirdiğiniz için umarım ayın 15 de yatar

144 den verilen cevap mayıs ayında onaylanan başvuruların toplu paraları haziran 15 inden sonra paraları transfer olacak . cuma günü öğlenden sonra bankaya sorun . olmadı en kötü pazartesi günü çekeriz ümit ediyorum ...

valla bende cekemedım kardesım arkadasın dedıgı gıbı ayın 15ini beklıyorum

selam ben toplu para konusu nedir diğer para konusu nedir anlamadım ama. bildiim kadarıyla sgk dan ziraat bankasına yatan para yatan kişinin hesabında veya tc numarasında 6 ay kalıyor. altı aydan önce geri çekme olmuyor diye biliyorum.

toplu paramı az önce çektim . çekmiyenler zıraat bankasına gitsin parasını çeksinler . sonunda yattı paralar :)

2022 maaş başbaşvurusu onaylananların onaylanana kadar geçen sürede biriken paraları . zıraat bankasından ben bugün çektim . çekmiyen arkadaşlar gitsin çeksin paralarını ...

ben gittim ama halen para qözükmüyor çıldıracam. T.C Kimlik numarası ile Mi yoksa Siccil numarası ile mi çektiniz maaşları benım online ödeme 28.05.2012 idi ama halen yok yok yok delirecem.

benim online ödeme emri 20.05.2012 . maaş bağlanma tarihi 17.05.2012 . ben toplu paramı aldım . senin paranda yatmıış olmalı . çünkü mayıs ayında onaylanan başvurular haziran15 den sonra çekiliyor ..

ödeme emri ile kimliğimi verdim parayı verdiler

para bıraz gecıkmelı olarak yatıyor ama sonucta yatar sureklı bankadan bılgı al

berkee;
Merhaba Berkee 2022 müraacat tarihin neydi acaba?

birde 2022 işlem sorgulama veya işlem ne aşamada olduğu hakkında nereden bilgi alabiliriz.

benim 2022 maaşım 07 06 2012 de onaylandı ben toplu paramı ne zaman alabilirim.

bankaya gittim daha belli olmamıştı.

şu anki sistem toplu paraları her ay 15 inden sonra toplu paraları transfer ediyorlar . benim başvurum mayısta onaylandı haziran 18inde toplu prayı aldım . haziranda onaylanan başvuruların toplu parasını temmuz 15 inden sonra yatırılar .

ödeme emri geldiğinde yinede hergün bankaya düzenli git sor .

Bu arada mektup kimden geliyor bana bir mektup geldi ama bimerden geldi. Ben bimere mesaj yollamıştım para yatmıyor diye attığım mesajdan 1 ay sonra ödeme kesinleşti ve ondan sonra bimerden bana mektup geldi. Acaba gelecek olan mektup bana gelen bu mektup mu bilgi verebilirmisiniz. Size gelen mektup kimden geldi.

Üst Alt