Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

HDD Recovery gözükmüyor

azizkanmaz

Aktif Üye
Konular
156
Reaksiyonlar
0
dün laptopa dvd ile format attım bir sorum olacak eskiden F8 basıp BİLGİSAYARINIZI ONARIN tıklıyordum HDDRecovery simgesini tıklıyordum fabrika ayarlarına dönüyordu şimdi denedim HDDRecovery gözükmüyor HDDRecovery yerel disk D de saklı duruyor hala acaba sorun nedir

%90 format atarken recovery part ınada format attın sen eger oyleyse ustune soguk su ıc bılgısayarımı sag tıkla yonet de cıkan partıtıonlar arasında recovery adında partıtıton varmı bak bakalım

laptopun markası TOSHİBA L650-11F ben sadece c ye formAt attım HDDRecovery yerel disk D de saklı duruyor

bilgisayarım sağ tıklıyorum yönet disk yönetimi C ve D var c nin üzerinde sağlam önyükleme disk belleği dosyası kilitlenme bilgisi birincil bölüm

aziz kardeş sen bu laptopu yeni almadınmı yahu? :confused:neçabuk formatlık hale getirdin?:rolleyes:

o zaman boot.ini den sılındı f12 yapınca ne gelıyor acılısta pc ne?

Böylesi durumlarda genellikle BIOS'daki Recovery özelliği kapalı oluyor. BIOS'a girip bu özelliği kontrol eden satırın AÇIK olduğundan emin ol önce.

Bundan önce"F8 basıp BİLGİSAYARINIZI ONARIN" yaptığınızdan emin misin? Çünkü laptoplarda bu özellik genellikle açılışa atanan ekstra bir tuş kombinasyonu ile (CTRL + F10 vb.)çalıştırılır.

evet eminim
biostan açık veya kapalı olduğunu bir bilsem

Üst Alt