Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hediye:)

ayyüzlü

Aktif Üye
Konular
101
Reaksiyonlar
1
3 adam oturmuş eşlerine aldıkları hediyelerden bahsediyorlarmış ..
Birincisi demiş ki, ‘karıma öyle bir hediye aldım ki, 6 saniyede 0′dan 100′e çıkıyor.’
Diğer ikisi anlamamışlar. ‘Ne aldın?’ diye sormuşlar. ‘Beyaz bir Porsche aldım. Çok mutlu oldu.’ diye cevap vermiş.
İkinci adam demişki, ‘Bende geçen doğum gününde karıma 4 saniyede 0′dan 100′e çıkan bişey almıştım.’ Hemen anlamışlar tabi ki: ‘Heey, yoksa Ferrari mi aldın?’ Adam gülümsemiş: Evet, kıpkırmızı bir Ferrari aldım. Gerçekten de ona çok yakıştı.’demiş.
Bu sefer üçüncü adama sormuşlar: ‘Peki sen ne aldın karına?’ Adam demiş ki: Ben öyle bişey aldım ki; sadece 2
saniyede 0′dan 100′e çıkıyor.’ Adam lar şaşırmışlar: ‘Atıyorsun!’ demişler, ‘Öyle bir araba olmaz ki!’ Adam cevap vermiş: ‘Araba aldığımı kim söyledi? İşte bunu aldım demiş..

http://www.enucuzkaca.com/urunler/bluehouse-bh802bs-carry-baskul.jpg

İlişimi tıkladım ve çok güzel bir tartı çıktı.

işte adamın eşine aldığı 2 sn de 0 dan 100 çıkaran hediyesi:)

Ben geçte olsa anladım; demek ki adamın eşi kemikli biri.

Tartının markası: ''Blue House.''
Bu tartı çok yakında bozulur.

caktırma adama tartıyı ben sattım:)

Atıyorsun meroş abla! o hediyeyi karısına verdikten sonra herhangi bir zamanda adam bunu arkadaşlarına söylemiş olabilemez, adamdan bir daha haber alınabilmiş olacağını sanmıyorum:p

İyi ya işte çok çabuk bozuluyor diye adamın eşi tartı siparişlerini sana verir; sen de işine bakarsın, adamın eşide yemesine-içmesine bakar.

demek kısmetim kadın diğer bayanlara alınan hediyelerden bi haber yoksa bence de yaşabilmezdi o adam:)

Ben Tartıyı yasaklardım herhalde..:) hediye olarak almak yerine..:)

beğenmene sevindim ayşegül:)

ne amacla yasaklardın erci:confused:

Rejim ,diyet kilo gibi şeyler sayıklamasın diye..:D
bir dirhem et bin ayıp örter demiş atalarımız..:p

ben diyom allaala ata da doğru dürüst bişey diyedi sen deme ayıp etme asıl sana :mad:

Sende atalara ayıp etme....:)

Domates kırmızı sana çok yakışıyo..:D

senide ata etmemi istiyorsun heralde hem sana daha yakışıyor

Üst Alt