Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Heliko bakter için hangi oranda rapor verilir?

srknsylr

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar merhaba,
öncelikle butun arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi sunmak isterim. İzninizle bi sualim olacak şayet bilgi sahibiyseniz yardımcı olursanız minnettar olurum.
Bir arkadaşım midesinden yaklaşık 7 senedir rahatsızlık yaşıyor doktorların tabiriyle HELİKO BAKTERİ. İlaç kullanmasına karşın yeme içme sürekli sıkıntılı bulantı falan oluyor fenalaşıyor akabinde hastane ilaç serum vs. iyice kronikleşti bu durum.

Velhasılkelam bu arkadaşımız için engelli raporu alabilir miyiz? e kardeşim git doktora sor diyeceksiniz inanın yardımcı olmuyorlar bi dedikleri bi dediklerini tutmuyor.
Aranızda böyle bi rahatsızlığı olan yahut duuduğunuz bildiğiniz birileri varsa konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şimdiden ALLAH razı olsun hepinizden çok teşekkür ederim.

Helicobacter Pylori ülser ve gastrite sebep olabilen bir bakteri çeşididir. Ben emin olmamakla birlikte bunun için herhangi bir oran verileceğini sanmıyorum. Verilse de kesinlikle engelli sayılma sınırı olan %40 s ulaşmaz.

ufuk bey safra kesesini falan aldılar ordan %5 veriliyor biliyorumda geresi sıkıntı . Tesekkur ederım sağolun

Helicobacter pylori.
İnsanların %60 şı bu bakteri ile enfektedir...
Gastrit ülser hatta mide kanserleri'nin %80 oranda tek sorumlusu bu bakteridir...
Mide den alınan hp reaktif ise Hekim size 3 lü kombine (Helipak) reçete edecektir.
Helico bakterisi ile enfekte olan hastalara Sağlık raporunda herhangi bir % verilmez...

Vermezler ona oran kalıcı bişi değil

Gastritede vermiyolar

Heylorinin var ilacı

@Kağan52
O "Helipak" isimli üçlü tedavi paketi gerçekten çok etkili.

Ben gençlik yıllarımda (49 yaşındayım) uzun süre gastrite dayalı mide ağrısı çektim. Özel, devlet, bir sürü doktor dolaştım, endoskopi, ilaçlı mide filmleri, ne varsa yaptırdım. Ağrı öyle şiddetli oluyordu ki sırtıma vuruyordu. Geceleri uykuyu falan unuttum, kalkıp evde geziyor, oturup ağlıyordum.

En sonunda bir doktor bu 14 günlük Helipak üçlü tedavi paketini verdi. Galiba o zamanlar yeni çıkmış.

Kullandım, kullanma sürecinde sigarayı, çayı, zararlı yiyecek ve içecekleri minimuma indirdim sonuç için.

Ve inanın bir iki ay içinde tüm ağrılarım geçti gitti. O gün bugündür, aşağı yukarı 20 yıldır bir daha tekrarlamadı.

Ufukalp
Evet etkili bir 3lü tedavi paketidir, özellikle helico pylori için çok etkilidir.
Geçmiş olsun.

arkadaşlar çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun ALLAHA EMANET OLUN.

Üst Alt