Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hem Akülü Hem Benzinli Scooter Engelli Aracı

alperencsm

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
TERESA SPRINT ve OPTIMA

jen04t.gif

GÜÇLÜ TÜKENMEYEN AKÜSÜYLE APEGO / H nin; Farklı olduğunu duyurmakla kıvanç duyarız.
TEKNİK BİR HARİKA OLAN ; APEGO / H Her Tarafa Gider, Benzinini döktüğün müddetçe gitmediği yer yok.

Motoru sessiz. Emsali yok. Dünya'da TEK Örnek. 4 Yıllık Hâyâlimiz gerçekleşti. Testlerde Başarılı Olmuştur.

Dünya'da Bir Benzeri Daha Yok. Engelli Arabalarda ve Scooterlerde en Büyük Problem AKÜMÜLATOR idi

( Tüm Dünya Ürünlerinde ). Bu Problem APEGO / H de Çözülmüştür. Giderken Aküsünü de Doldurur.

İlginç geldi paylaşmak isdedimm.. Sistem sanki arabaya bir jeneratör ilave etmekden ibaret görünüyor ama aküye mahkum olmama vaadi cazip görünüyor... [FONT=Tahoma][SIZE=2]
[/SIZE][/FONT]

fiyatı ne kadarmış acaba araba çok güzel görünüyor

fiyatı hakkında net bir bilgim yok. ama sistemi yeni deniyorlar sanki. güvenmek zor.

arkadaslar 1 sene fln olmuş araç piyasaya sürüleli kullanan varmı acaba bu aracı bide acaba bizim mevcut aracların üzerine bu sistemi uygulayabilirlermi acaba

Ferrariye tüp taktırmaya benziyor. Akülü arabanın arkasına bir (motor, jenaratör) koymuş. Hem uzunluğu fazlalaştı hemde aracın dengesini bozdu. Yapabiliyorsa böyle dışarı degil de mevcut kısmın içine koysun o zaman eyvallah. Bana göre pek ilgi çekci gelmedi.

Ben kullanıyorum böylesi deyil Akülü tekerlekli sandalye modeli olandan yani Scooter olanından deyil (motor,jenaratör) aracın arkasında çok muntazam yapılmış en güzel avantajı akü bitti yolda kalacan korkusu yok akün bittimi..? çalıştır (motor,jenaratör) hem akün dolsun hem yoluna devam et..
eee dahası ne gerisi tefaruat...

Üst Alt