Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hem çalışıp hem de İŞKUR hibe desteğine başvuru yapabilir miyim?

serhat7820

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar %47 engelli raporum var.belediyede taşerondan kadro adı altında sürekli işçi statüsüne geçtim.hem çalışmaya devam edip hemde tavuk çiftliği işine girmek istiyorum.işkur un destek verdiğini duydum ama çalıştığım için bana bu destek çıkarmı bir sorumda arazi konusu devlet arazisi kirayabilirmiyim bir engelli olarak.cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Selamlar,

1- Çalışan engelliye/emekli engelliye hibe desteği verilmiyor. (Emekliye verilmesi için başvuruda bulunuyoruz.)
2- Milli Emlak Kiraya verebileceği arazileri duyuruyor. Ayrıca hatırladığım örneğin bitki yetiştiriciliği yapmak isterseniz, seçtiğiniz hazine arazisini Milli Emlağa başvurup kiralayabiliyorsunuz. Ama bu bitki yetiştiriliğini teşvikle ilgiliydi. Tavukçuluk için veriyor mu, onu araştırmanız lazım.

Olmuyorsa, dediğim gibi Milli Emlağı kontrol edip, kiraya çıkardığı alanlar için başvuruda bulunabilirsiniz.

Üst Alt