Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hem EKPSS'ye hem KPSS'ye başvurabilir miyiz?

Sibel35

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar. Forumlarda okudumda tam anlayamadım. 2 senede 1 olan kpss ve ekps ye ikisine de başvuruda bulunabiliyor muyuz biz?

Evet. Hem normal kpss hem de ekpss sınavına başvurulabilir.

Merhaba bu yıl üniversiteli oldum sanırım üç yıl önce ekpss girdim ama o sıralar liseyi okuyordum ortaokuldan mezun gibi şartlarda girdim şimdi üniversiteliyim mezun değilim ekpss düzeyi üniversiteli kıvamında girmek için ne yapmak gerekiyor ösym binasına bilgileri öi göndermek lazım birdeekpss ne zaman ve nasıl başvuru yapılır

Slowinsan

Eğitim bilgileriniz ÖSYM Sayfasında, eğitim bilgileri ekranınızda gözükür. Mezun olma/mezuniyet durumunuz varsa, Ekpss sınav başvurusu zamanı Lisans düzeyinden sınav başvurunuzu yapabilirsiniz. Başvuru ve ne zaman yapılacağı ÖSYM Sayfasında duyurulur.

Slowinsan

Yanlış hatırlamıyor isem aynı yıl içerisinde mezun olabilme ihtimalin varsa lisans düzeyinden girebilirsin.

Yani üni. 1.sınıf öğrencisinin lisans düzeyinden girmesi mümkün değil, zaten akla mantığa da uygun değil.

Lisans düzeyi için hazırlık gerek dimi konulara nasıl bakailiriz acaba ya

Arkadaşlar bir çok forumda okudum. Benim gibi paranoid şizofreni için engelli raporu alan iş bulamıyor. Ekpss de atanamıyor. Normal kpss den zaten atanamıyor.

Benim henüz devlette herhangi bir kaydım yok. Hastalığımı gizlememi önerenler oldu başka forumlarda.

Ya normal kpss de zaten 95 üzerinden puan almayınca atanma olmuyor.

Ben sadece İstanbul içinden atanabilirim.

Şimdi ilaçlarımı reçetesiz eczaneden alıyorum.

Doktorlara da güvenmiyorum. Burunlarından kıl aldırmıyorlar.

Çaresiz kaldım.

Tavsiyeleriniz nedir?

Konkon

Rapor alırsan bu olayı gizleyemezsin. Ayrıca işine engel olmadığı sürece çalışmanda bir sorun olmaz.

Konkon

Arkadaşım sana olayı gizlemeni söyleyen olmuş. Normal kpssye girebilirsin ama ekpss için rapor alırsan bu ortaya çıkar diyorum. Ayrıca rapor almadan kpssye girdin diyelim ve atandın. Rahatsızlığını ya da aldığın ilaçları bir süre gizleyebilirsin kendince ama kurumların gözünden kaçmaz diyorum. Doktorlar tabi olan her şeyi kayda geçirecek. Sen hem işime bakayım hem de kimse bilmesin dersen o öyle olmaz.

lacivert21

Evet doğru diyor olabilirsiniz.

Ne yapayım bilemedim.

Bir çok forumda engelli raporu ile normal Kpss sınavına girebileceğimi veya engelli raporu yoksa bile çalışır memur olur raporu alabilirsem atanabileceğimi yazmıştı.

Ama işte hep bir korku var.

Konkon

Engelli raporu olmadan ekpssye giremezsin. Normal kpssye girip çalışır raporu alabilirsin ki bunun için engelli raporu gerekmez. Çalışabilir ibareli rapor alırsan sorun olmaz o zaman.

https://isilanlarikariyer.com/servi...ur-alimi-basvuru-tarihi-belli-oldu-27117h.htm

3000 ENGELLİ MEMUR Alımı Ocak 2022 de varmış

OLSA Ne Ki ? 😏😒

YINE ATANAMAYACAGIM 😏😒

2018 EKPSS P3 PUANI LİSANS 80,463 PUAN ALDIM . TERCİH yaptım 3 YILDIR ATANAMADIM . Kaderim 😒😏😪

Yine Diyanet kadrosuyla doldururlar. Biliyorsunuz DİYANET ÖNEMLİ bir kurum 😯😯
Sonuçlar Açıklanınca 😂😂
Gazeteye manşet düşerler artık. En düşük EKPSS 50 PUANLA Atandı. Birçok KADRO boş kaldı. Bil ki nedir DİYANET KADROSU

Son düzenleme:
evet her ikisine de başvuru yapabilirsin ama şöyle bir sıkıntı var diyelim normal kpss ile atandın diyelim atandığın kurum senden sağlık raporu isterse hatta ve hatta ağır ve tehlikeli işlerde çalışır raporu istedi ne yapacan nasıl yapacan hadi diyelim raporu da birşekilde aldın ağır angarya bir işe verdiler ne yapacan ?? başıma gelen acı tecrübemi paylaştım ....

EKPSS benim için bir HOBİ

Tercih yapıyorum , Atanamıyorum

Sevdim ben bu işi .👍👍🤗

En çokta şeyi SEVİYORUM .Sonuçlar açıklanıyor . KAZANAMADINIZ yazısı 😂😂

80 aldık EKPSS P3 PUANI LİSANS 3 yıldır ATANAMADIM

guleman18

Anladık dostum atanamadın ancak neden sürekli aynı şeyi dile getiriyorsun ki?

Barajı geçenlerin arasında en büyük yığılma 70-80 arasında olur zaten sen de bunların arasında kalmışsın. Şaşırılacak bir şey yok bunda.

Geçen yıllarda adam fizik bölümünde kpss Türkiye 1. olarak atanamadı, hani öyle bir durum olsa anlarım da senin durum gayet olağan.

He gönül ister ki öyle olmasın, kamuda engelli oranı arttırılsın ama gel gör Türkiyenin hali ortada.

guleman18

aynen katılıyorum sen 3 yıldır atanamamışsın ben ise 10 yıldır atanamadım...
ekpss ile atanmak puanın yüksek dahi olsa piyango dan lotodan para çıkması gibi birşey bu satten sonra ...
bende artık ümidimi kestim sınava sadece girdim demek için girecem atanırsak ne ala atanamazsak yapacak birşey yok ....
mesele puanda da değil bu sistem de atanmak sıkıntı... 18 yaşındaki adam da 30 yaşındaki adam da 50 yaşındaki adam da bizle aynı sınava giriyor....

garibanÖgretmen

Dile getiririm

Çünkü ÇOK Kızgınım

Ben 3 YILDIR BEKLİYORUM .Devletin iş güzarligi

Bu ülkede bir tek Öğretmenler mi değerli???

Bizde insaniz .Bizde ATAMA bekliyoruz. Hakkımız yeniyor

Özellıkle öğretmenler çok hakkımızı yedi
Öğretmenlere hakkımı helal etmiyorum.

Biz şunu da gördük

50 PUANLA torpille Atanan insanlar var.Adam 80- 90 aliyor . ATANAMIYOR. Haram zıkkım olsun.Hakkimi helal etmiyorum

Ben tübitak engelli memur alim mulakatina kaldım
.Benim puanım 80 di beni almadılar
En DÜŞÜK 77 Puanliyi aldılar.
Hakkımı HELAL ETMİYORUM !!!!

Ben 10 yıldır ekpss ye giriyorum. İmam hatip mezunuyum en son sınavda 78 bir öncekinde 77 ilkinde 72 puan aldım ve Diyanet dahil hiç bir kuruma yerleşemedim.

Nedir bu diyanet fobiniz ? Niye diyanet dışındaki kurumlar alım yapmıyor diye yaygara yapmıyorsunuz da diyanet yapıyor diye fitne ekiyorsunuz ? Derdiniz ne kardeşim sizin üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi nedir sizin sorununuz ? tek bildiğiniz Algı yönetimi, iftira yalan dolan...

VURALH

Tabi TÜRKİYE GELİŞİYOR
İnsanlar bir kuru ekmeğe muhtaç
DOLAR olmuş 13 TL
Bir sabun 8 TL den Aşağı DEĞİL
Tabi Devletimiz ÇOK yaşa dersin
Her yer ÜNİVERSİTE mezunu insanlar İŞSİZ
Tabi savunursun Devletim çok yaşa diye

Bırak ya hepiniz aynısınız

Zengin daha zengin , Fakir daha fakir

Torpilliininn işe girdiği bir DÜNYA da yaşıyoruz

Bunun AHİRETİ de var. HESAPLAŞIRIZ

batsın bu dünyaaa beee böyle adalet mi olur böyle hak hukuk sistemi mi olur beeee...
bende elektrik-elektronik teknisyeniyim 10 yıldır atanamadım batsın bu dünyaa....

Hani Bazı insanlar diyor ya

10 YILDIR ATANAMADIM

Bende üniversiteden 2015 de mezun oldum

Bende 6 YILDIR ATANAMADIM , İŞSİZİM

ÖZEL TECRÜBE İSTİYORUM diyor .ÖZEL e de başvurduk .Almıyor

KPSS , mülâkat, Sınavlara girdik .ATANAMADIK

Başka insanlara cevap nitelikli yazılmıştır

BU DEVLET anca YOL yapar

Açsana bir FABRİKA insanlar İŞ SAHİBİ olsun

NİYE ÜLKEDE PARA YOK ÇÜNKÜ

Son düzenleme:
Tekrardan merhaba arkadaşlar. Bu şans işi mi bilmiyorum benimde engelli bir tanıdığım var zeka düzeyinde engelli idi çocuk yurtlarında büyüdü algılaması baya bir kötü idi o ilk atamasında atandı egm ye düz memur olarak. Hayırlı günler dilerim hepimize..

Sibel35

Valla Sibel hanım bende anlam veremiyorum

Benim puanımda Atanan insanlar oldu

Heryeri yazdım : Antalya, İzmir, Ardahan, ...vs

30 tercihin 30 unu da yaptım

Hicbir yer ÇIKMADI

2018 EKPSS P3 PUANI LİSANS 80,463
3 YILDIR ATANAMADIM.

2020 EKPSS COVİD 19 dan dolayı girmedim.
O SINAV 2020 EKPSS LİSANS 84 PUANIYLA ATANAMADIM diyen insanlar var Sibel hanım?

Anlayamıyorum bir İŞ mi dönüyor ??

2022 EKPSS hazırlanıyorum

ÇOK SIKI ÇALIŞIYORUM .Gece gündüz çalışıyorum. 90 üstü PUAN ALACAĞIM. Şimdi de Memuriyete almasınlar da göreyim

Benim hakkımı söke söke teslim edecekler.
Kaç yıldır göz yaşı dökmekten gözümde yaş KALMADI

en iyisi forum olarak toplu intihar eylemi gerçekleştirelim .....
sınavları protesto edelim....

Arkadaşlar bir çok forumda okudum. Benim gibi paranoid şizofreni için engelli raporu alan iş bulamıyor. Ekpss de atanamıyor. Normal kpss den zaten atanamıyor.

Milletin kafasini bulandirmasan iyi edersin sirf yazmak için yazma ekpss ye girebilirsin neyi gizleyecen bilseler ne olacak burda çogu şizo arkadaşlar var memur olan normal kpss dende atanabilirsiniz

power

Fena fikir DEĞİL Power

İŞSİZLİK canıma tak etti
PARASIZLIK canıma tak etti
İŞ olmadığı için de Evlilik de yapamıyoruz
Yaş oldu 30 Evlenmeyelim mi ??
Öyle sürünüyoruz
Sürünmeye DEVAM

guleman18

AYNEN öyle valla iş yok eş yok para yok yok oğlu yok nereye varacak bu işin sonu beeee.....

Üst Alt