Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hem memur hem öğrenci olabilir miyim?

Ester7

Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Lisans eğitimi görüyorum iki yıllık önlisans mezunuyum.ekpss de düz memurluk tercihi yapacam ama eğitimime de devam etmek istiyorum.Eğer farklı bir il gelirse yani atanırsam üniversitemden dolayı ikamet ettiğim ilde kalabilir miyim.BİLGİNİZ VARSA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

MEB dışında zor diğer kurumlar asaletinin tasdik olmasını bekliyor

Soru

Herkese iyi akşamlar. Sınıf öğretmenliği bölümü 3. sınıf öğrencisiyim. İki yıllık çocuk gelişimi mezunuydum. Ekpss ile VHKİ kazandım. Tabi ki daha güvenlik soruşturması var. Ne olacağı belli değil. Bildiğiniz kadarıyla hem memur hem öğrenci olabilir miyim. Ben birinci öğretimim. Üniversitemin ikinci öğretimi yok. Ben ne ara çalışıp ne ara okula gideceğim. Yoksa öyle bir şey yok mu. Yardımcı olun lütfen. Birini mi seçmeliyim. Yanlış yapmaktan korkuyorum

Çok çaresiz kalırsan okulunu dondurursun. Hemen para kazanman gerekmiyorsa okulunu bitir ve öğretmen olarak atanmayı bekle bence.

Maddi durumumuz kötü. Çalışmam şart. Ama içimdeki ses okulu bırakırsam ilerde çok pişman olacağımı söylüyor. Bir yolu olsa.

YUKSEK LISANSTA MEMUR OLARAL EGITIMINIZE DEVAM EDEBILME IMKANI VAR AMA LISANS EGITIMINDE BU YOK.
BENCE EGITIMININI DONDURUN. BAKARSINIZ BIR OLANAK CIKABILIR ONUNUZE. SIZINDE HEVESINIZ KURSAGINIZDA KALMAZ BOYLECE.
burs bulabilirsiniz notlariniz onemli tabii.

Üst Alt