Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hem SSK'lı çalışmak hem de yetim aylığı almak..?

Konular
21
Reaksiyonlar
0
selamlar.... ben hem ssk lı çalışıyorum hem de babamdan kalan ssk yetim aylıgı alıyorum. acaba bu durumum yasal mıdır?
yani her ikisinde alabilir miyim

4 yaşından beri % 60 özürlüyüm.

Eğer yetim aylığınız 1 ekimden 2008 den önce bağlanmışsa o zaman yetim aylığını ve çalıştığınız yerden aldığınız maaşı aynı anda rahatlıkla alabilirsiniz, ta ki kendi çalışmanızdan dolayı emekli oluncaya kadar, zaten bu durumunuz şu anda yasal, her ikisini de alabilirsiniz, yoksa şimdiye çoktan kesilirdi, emin olunuz rahatlıkla alabilirsiniz.

engelli biri hem ssk lı çalışıp, hemde babasından sskl ı yetim aylıgı alabilir mi? bilgisi olan lüften cevap versin

Daha nasıl bir cevap yazılabilir ki :)

merhabalar bu konu ile ilgili bilgi edinme ye başvurulabilir mi :)

Engelli bay hem babadan ssk lı olarak maaş alıp, hemde ssk lı çalışabilinir mi?

BEN 4 YAŞINDAN (%60) BERİ ENGELLİYİM. BABAM VEFAT ETTİ. BEN VE ANNEM BABAMDAN KALAN SSK DUL VE YETİM MAAŞI ALIYORUZ. 1996 YILINDAN BERİ SSK LI OLARAK TA ÇALIŞMAKTAYIM. sorum şu: hem ssklı çalışıp.hem de babamdan ssk lı yetim maaşı alabilirmiyim

Zahmet ettik okuduk ama tam ikna olmam için biraz daha cevap almak istedim

Üst Alt