Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hemofili A hastasıyım. Askerlikten muaf belgelerimi almak için ne yapmalıyım?

-efe-

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
ben hemofili a hastasıyım okulum bitti işe girmek için başvurdum ve askerlik bilgilerimi istediler ben şimdi askerlik şubesine gidicem ve ne gibi işlemler yapmam gerekiyor.%82 özürlü raporum var, raporu ve hemofili karnemi götürmem gerekir mi?
şimdiden teşekkürler

Şubeye gittiğinde durumu beyan etmen yeterli. Askeri hastaneye sevk ederler, orada yapılacak testlerin sonucunda muaf tutarlar.

ben zamanında raporla gittim sonra hastaneye sevk ettiler sonrada hastanede ilgili uzman doktor yok diye ( genelde olmaz) GATA ya sevk ettiler orda 3 gün uğraştım tahlil ıvır zıvır ile uğraştıktan sonra elverişsizdir yazısını alabilidim.

konu eski ama genede yazıyım.

arkadaşlar 25 yaşındayım burun ameliyatı olmak isterken şansa hemofili (faktör 7 narin görülürmüş) olduğumu anladık.oranım yüzde 21 miş.sorum askerlik yaparmıyım?teşekkür ederim

Hemofili hastaları askerlikten muafdır, bende hemofili hastasıyım eskiden Gata da tahliler testler uzun işti ama şimdi çok kolay eski raporlar bile değerlendiriliyor yani çürük alırsınız

ama oranım cok dusuk degılde o yuzden kafam karıstı hocam .yuzde 21 gozukuor en dusuk

Önemli değil kanama riski var o yüzden bence muaf olursunuz,ama kafanıza çok takılıyorsa herhangi bir dahiliye uzmanına sorabilirsiniz

dahiliye yemi gitmeliyim önce hocam karne felan cıkardım ama?

ben hemofili a hastasıyım ve %52 raporum var askerlikten muaf ettiler kesin olursun gata bakıyor yanlız hematoloji sadece orda var

benım faktor duzeyım 21 yanı yeter dıorsunuz dımı kusra bakmayın cok soru soruorum ama hıc bılmıorum bu ıslerı.napmam lazım ankarya gelcem gatayamı gıdıyım dırek

Ya siz kafanıza göre gitmeyin şubeye gidin elinizde rapor ile onlar sizi zaten sevk eder zaten hemotolojiye gitmeden sonuç alamazsınız askeri hastane en yakın hemotoloji bölümü olan hastaneye yönlendirirler

Herkese merhaba;

Hemofili hastasıyım ve % 82 engelli raporum var(Rapor Tarihi:17/09/2013)

Askerlikten muaf olmak için hangi adımları izlemem gerekiyor.Bazı arkadaşlar yazmış ama aile hekimliğine gidecek sonra askerlik şubesine diye ama tam olarak sırasıyla neler yapmalıyım?

Aile hekimi ve onun yönlendirmesiyle askeri hastane. bu kadar...

Üst Alt