Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hemofili A hastasıyım. Askerlikten muaf olur muyum?

afk

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bahsettiğim gibi Hemofili A hastasıyım. Askerlik işmeleri ile uğraşıyorum. Rapor çıkartılcak ve Kurula çıkacağım.

Acaba askerlikten muaf olma ihtimalim var mı?

Faktör 8 değeri: 32

afk evet muafsın bende hemafili b hastasıyım askerliğe elverişli değildir die rapor aldım ama beni ankara gata hastanesine yolladılar yani şube veremiyor bende çukurova üniversitesi,nden aldığım raporlarla gittim ankara,ya ona bakıp askerliğe elverişli değildir die rapor düzenlediler

selcuk00tr;
hocam kadıköy gata'dayım bende. yarın rapor yazılacak. o kadar çok uğraştım ki bu işle, neredeyse 2 ay oldu. 14 tüp kan verdim... muaf olup bir an önce iş hayatına girmek istiyorum. ama bu kadar uğraşıma rağmen muaf olmayacak mışım gibi hissediyorum :(

@Plumeria , @KKELEBEKK umarım dediğiniz gibi olur ya :(

Muaf oldum arkadaşlar. Hepinize teşekkür ederim.

Teşekkür ederiz sonucu bizimle paylaştığınız için. Hayırlısı olsun inş. bundan sonrasında sizin için.

Geçmiş olsun afk. Güncel bilgi için de sağ ol kardeşim.

Hemofili rahatsızlığı olup askerlik süreci yaşayan arkadaşlar varsa ve deneyimlerini yazarlarsa çok yararlı olur..?

Üst Alt