Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hemofili nedeniyle %80 raporumun olması EKPSS ile atanmama engel olur mu?

yılmazeminoglu

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Herkese sağlıklı günler arkadaşlar öncelikle sorum şöyle; Ben %80 raporlu Hemofoli hastasıyım e-kpss girmek istiyorum bu engel oranım çalışmama bir engel olablir mi?

Birileri söyledi raporun yüksek olması çalışamadığını gösterir diye fakat sizlerinde bildiği üzere (Hemofoli hastalığını) benim herhangi fiziki ve zihinsel engelim bulunmuyor zihnimde ki bu karmaşıklığı yok etmek istiyorum yardımcı olur musunuz?

Şimdiden teşekkürler.:)

yılmazeminoglu raporun oranı hiç önemli değil hocam ekpss sınavında ona bakılmaz
ama raporunuzda ağır engelli veya çalışamaz ibaresi yazıyorsa işte o zaman sınava girebilirsiniz ama atandığınız takdirde kurum sizin atamanızı yapmaz, çalışabilir raporu ister ama sizin raporunuzda çalışamaz yazdığı için büyük ihtimalle çalışabilir raporu alamayacağınıza göre, atamanızı iptal eder ve puanınız boşa gitmiş olur...

raporu 2016 ocak ayında aldım. %80 engelliyim hemofili a hastasıyım. o dönemlerde %80 = ağır engelli olarak geçiyordu. ama, hasta çalışamaz ibaresi diye bir şey yok bende. atandım. ağır engelli olduğundan komisyondan red yemişim. Çalışabilir raporu mu almam gerek yoksa yeni sistemle artık biliyorsunuz ağır engelli diye bir tabir kalktı. bağımlı, bağımsız, yarı bağımlı raporu mu almam gerekiyor?

Üst Alt