Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hemofoli A hastasıyım. %80 oranındaki raporumun yükseltilmesi için ne yapabilirim?

seyit.ars

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Merhaba.. Hemodfili A hastasıyım özür oranım % 80 ve ben araç almak istiyorum. bunun için raporumu yükseltebilirmiyim? hemofili A hastalarına % 90 oranı verilebilirmi?
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Koagülopatiler (Hemofili A, B, C ve diğer faktör eksiklikleri, Von Willebrand Hastalığı Tip III)

1- Faktör Aktivitesi %2’nin altında (en az iki kez, farklı zamanda ölçülmüş) %80
2- Faktör Aktivitesi %2-5 (en az iki kez, farklı zamanda ölçülmüş) %40
3- Faktör Aktivitesi %5’in üstünde (en az iki kez, farklı zamanda ölçülmüş) %20

sakatlık oranı cetveli'ne göre Hemofoli için alınabilecek en yüksek oranı almışsınız, başka rahatsızlıklarınız yoksa % 90 ya da üzeri rapor alamazsınız..

tesekkur ederım

pekı 3 yasındakı hemofılı hastası cocugun uzerınden arac almak ısteyenler nasıl yapmalıdırlar onlarda yukseltememektedır herhalde

Seyit bey başka bir yerinizde özrünüz yok mu?

Allaha sukur yok zaten ozur de benım uc yasındakı oglumun

seyit.ars;

Anladım Allah yardımcınız olsun hemofilili bir hastaya sahip olmak çok zordur.Ben 45 yaşındayım ve hemofili hastasıyım rahmetli babam çok kahrımı çekti eskiden daha zordu tedavi sadece Ankara da yapılıyordu,Allah yardımcınız olsun

Allah razi olsun sizede gecmis olsun uzun zmandir sitwyw bakmiyordum cevaplariniz icin Teşekkürler cdisci baci bey 😊

Aslinda astim bronşit te mevcut ama bunun icin nasil bir yoldan ilerlememiz gerekiyor acikcasi onu bilmiyoruz

Teşekkürler

valla onu bende bilmiyorm bilsem 80 raporu 90 yapacam

Peki iç hastalıklardan rahatsızlık olğuzu zaman %90 a cıktığı vakit alabiliyoruz diye biliyorum tertibat olmaması için ortopediden almayacaksınız dediler kalp,böbrek,ciger vs gibi organlardan yükseltmeniz gerekiyor dediler ama hastaneye gittiğimde ne yapacağım onu bilmiuyorum kimsede cvp yazmıyor soruma olsun başka yazıma olsun kaldık böle yanlış bişey yapmayalım diye zaten %80 var cokmu zor onu 90 na cıkartmak Bülent abi lütfen izlemem gereken yolu söylermisin.

Üst Alt