Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hemofoli hastasıyım. Evde sigortalı biri olması engelli maaşı almama mani mi?

Serikli159

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum.

1994 doğumluyum annem ve kız kardeşimle birlikte yaşıyorum.
Dün engelli maaşı için başvurduk ve bize söylenen şey : başvuruyu yine yapalım isterseniz fakat evde sigortalı biri olduğu için maaşın verilemeyeceğini belirtti
Yani evde sigortası olan biri olursa maaş falan alamıyormuşum..

Özürüm % 80 derecesinde ..Bizim burda sırf kulağı ağrıyor diye maaş alan adam var..

Ben ünüversite okumak istiyorum eğer bu maaşı alabilirsem kendi kendime eğitim masraflarımı karşılayabileceğim. Annem tek başına yetişemiyor. Allaha şükür çok büyük bir engelim yok kan hastalıgım dışında yürüyüp koşabiliyorum. Bütün organlarım sağlam. Fakat sonuçta raporum da % 80 özür var. Ben de maaşımı almak istiyorum

ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim

Son olarak engelli maaşları her ay mı veriliyor ? Ve ne kadar alıyorsunuzengelli maaşı olarak ?

teşekkür ederim.

20 yaşını geçmişssin erkeklerin sgk dan yararlanması 18 yaşına kadardır senınde bu imkanuın olmadığına göre maaşı bağlayabılırler

Evde sigortalı biri olduğu için verilmiyor denildi bize..Görevli bey efendi tarafından..Ben de mecburen teyzemin yanına taşınmış göstericem kendimi o sigortalı değil bu yolla alabilirim belki..Fakat korkuyorum kontrol edip böyle birşey yaptıgımız anlaşılırsa kötü sonuçlar olucak diye..Kafayı yemek üzereyim sırf evde annem sigortalı diye maaş alamıyorm..

Üst Alt