Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hemokromatozis hastasıymışım. Rapor oranı ve tedavi yolları nedir?

ela lale

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Kendimi bildim bileli yorgun halsiz bağasıklığı düşük biriyim.
Sürekli hastalanırım.neyse geçenyıl bi rahatsızlık için hastaneye gittim ferritin değerim 1700çıktı.dr gastroentolojıye gitsen olur bi bakıl dedi zaten taksitle konuşuyo..önemlıymıs anlamadım .oda belirtmedi,,
bende farklı sorunlardan gitmedim 3 ay önce gittim engelli raporuna basvurdum dahiliye de dr illa gastroentolojıye git diyince gittim yine aynı sonuclar yuksek cıktı. bu sefer gittim onlarda genetik birime yolladı ailede kanser öykusu var diye.sonucu bugün aldım
Hemokromatozis imiş aileden gelen vücuttan demirin atıllamaması varmış
bu hastalığa sahip kimse varmı ben dr a randevu alıcam ama biraz endişe ettim.gerçi korkunun ecele faydası yok

ama.bana hastalıkla ilgili bilgi tedavisi ile ilgili bilgi verecek varmı..internete baktım her sayfada baska birsey..başından geçen varmı.

ve engel oranı varmı bilgilendirirseniz

@ela lale,

Şurada bir arkadaş yazımış:

Hepatit b ile hemokromotozis e sıfır oran

23 Yıllık kronik hepatit b hastasıyım. yapılan biyopside fibrotik evre 1/6. ayrıca demir depo hastasıyım. 2 3 ayda bir kan veriyorum. bütün hastalıklarımı bir güzel yazmışlar ama iş orana gelince % 0

tesekkür ederim mümkünse hastalık hakkında bilgi alabilirmiyim

Üst Alt