Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hemoroidin kanamasından çok korkuyorum ve kanı görünce çokta üzülüyorum?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
682
Reaksiyonlar
465
Hemoroid in kanamasından çok korkuyorum ve kanı görünce çokta üzülüyorum?

BU PSİKİYATRİK HASTALIĞIMDAN DAHA ZOR GELİYOR BANA.

@Descartes,
KOLONOSKOPİ OLMUŞTUMDU ÖNCEDEN.
Fitil kullandım olmadı ilaçlar kullandım olmadı.
NİSAN IN 7 sinde TEKRAR GENEL CERRAHİYE GİDECEĞİM BAKALIM.

Bendede makatta çatlak var. Bazen kanama oluyor. Seni anlayabiliyorum. Bende genel cerraha gözükmem gerek ama korkuyorum.

@aydünyavaz sizde kanama dışında problem oluyor mu? Bende bazen gaita tutamama oluyor.

@dreamfail,

Yok sadece kanama oluyor bende. Ağrı falan hissetmiyorum. Ama Demir Eksikliği sebebiyle ilaç kullandımdı.

ŞURUP TA KULLANMIŞTIM FAYDASI OLMADI.

Son düzenleme:
Oturma banyosu yapman gerek geniş bir leğene yakmayacak derecede su koyup 10 dakika oturmalısın @aydünyavaz,

Birde eczanelerde satılan sprey var memethol diye geçiyor kullanıldığında biraz yakıyor fakat hemorid tedavisinde inanılmaz faydası var @Konyaereğli,

@aydünyavaz, ya sebze yiyip hiç kabız kalmıyacaksın . Yada ameliyat olacaksın mecbur. 1 yıllık ilaç tedavisi fayda etmezse ameliyat öneriyor doktor zaten. Fiziksel bir engelin yoksa ameliyat ol rahat et. İnsan kafasında büyütüyor ama, böyle çekmektense ameliyat bin kat daha iyi. Zor bir ameliyat değil, ertesi gün taburcu ediyorlar. 1-2 hafta dikkat edersin yemene içmene kurtulursun.

Oturma banyosu bu işin sihirbazı kanamayı ve bölgeyi ciddi sekilde rahatlatır buna özel leğenler var klozete takıyorsun sıcak su koyup oturuyorsun vs medikalcilerde bulunuyor dediğim sprey memeyi bòlgedeki çatlağın tedavisinde kullanılıyor günde bir kez belli sayıda bòlgeye sıkıyorsun zaten sonunda ilaç bitince faydasını gözlerinle görüyorsun @aydünyavaz,

Anüsten idrar yaparken osurma sırasında beyaz sümük veya sperme benzeyen birşey geliyor ne olabilir ? Bazen osurma sırasında su ile dışkı karışımında gelebiliyor.

@erola,

Barsakta bir enfeksiyon olabilir. Bence zaman kaybetmeden gastroenterologa gitmelisin.

@OturanBoğa, teşekkürler cevap için direk dediğiniz yere randevu alınabilir mi yoksa ilk önce başka birime mi gitmem lazım ?

-----
dahiliye ye almam lazımmış ilk önce öyle yaptım

@aydünyavaz, bazen kabız oluyorum 2 yada 3 gün tuvalete çıkmadığım oluyor ama bu aralar hergün yapıyorum

Genel cerraha almamı söylediler aldım dahiliyeyede aldım

Moderatör tarafında düzenlendi:
@erola,

Kardeşim korkma o hastalık ben biliyorum bagırsak hastalıgı geçmesi çok zor ama gastroenteroloji doktoruna gidip mutlaka kolonoskopi yaptır .

Sinameki tarzı kabızlık çayları dediğin sıvıya sebep olabiliyor bağırsak florasına zarar veriyor olabilir ev yapımı lahana turşusu bulabilirsen suyu ve tursu bağırsakların tekrar toparlamasına değerli bakterileri kazanmasına sebep olacaktır @erola,

Üst Alt