Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hemotoloji ve nöroşirurjiden rapor alabilir miyim?

ucgulayse

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba

10 ay önce boynumdan c1 fraktur kırığından ameliyat oldum boynumda 4 adet vida var buda hareket kısıtlılığı teşkil ediyor

yaklaşık 4 yıldır da kronik lokopeni yani beyaz kan düşüklüğü var sebebi bilinmeyen bunun yanı sıra nötropeni hemoglobin gibi değerler de düşük bisitopeni de mevcut bunlarla başvursam ne oranda rapor alabilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

boyundaki kırık için hiç bir cetvelden bilgi bulamadım .teşekkürler.

şubat 2019 raporları degişti bölümünü buldunuzmu efendim

hareket kısıtlılığın ölçülmesi lazım galiba pek anlamadım birazda doktorun insiyatifine kalmış sanırsam . hemotolojiden yüzde oranı alan var mı acaba :confused:

Hiç boynu kırılan veya beyaz kanı düşük olan yok mu

Günaydın calisiyormusunuz yoksa emeklilik icinmi rapor almak istiyorsunuz hanımefendi. Yoksa raporu niçin almak istiyorsunuz diyeyim

Rapor için başvurmalımıyım?

MERHABALAR AŞAĞIDAKİ RESİMLERDEKİ TEŞHİŞLERLE RAPORLU İLAÇ KULLANIYORUM BU RAHATSIZLIKLAR DIŞINDA BOYNUMDA 4 ADET VİDA VAR İSTİHDAM İÇİN BAŞVURMAK İSTİYORUM %40 ı GEÇEBİLİRMİYİM UĞRAŞMAMA DEĞER Mİ ?

kronik notropeniden %40
servikal bölge vertebra füzyonundan %8
birinci servikal vertabra kırığı ve hareket kısıtlılığından %16
toplamda %54 rapor aldım
umarım bu konuda fikir arayanlara yardımcı olur .

Bende heirsel lesemi hastasıyım beyaz kan düşüklüğü kronik lenfosit, üç yıldır remisyondayim 2019 da %30 olan oran yüzde %40 olarak yükselmiş senin raporun sürelimi yoksa süreklimi geçmiş olsun

Lesemiden raporun süreklimi aldın yoksa bir yıl konturollümü geçmiş olsun

Üst Alt