Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hemşire olarak atandım. Raporum yeterli olmadığından EKPSS Atamam iptal olur mu?

Brkkst

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaşlar herkese iyi günler ben 2014 ekpss ye girdim ve Hemşire olarak atamam yapıldı. ancak benden tekrar sağlık kurulu raporu istediler ve de raporda hemşire olarak çalışabilir ibaresi istediler . onu da hallettim gönderdim ancak ankara halk sağlığını ulaştım tekrar raporda ki tanı kısmı hemşirelik için uygun değilmiş bu yüzden durumumu devlet personel daie başkanlığına bildirdiler şuanda ordan haber bekliyorum merak ettiğim atamam iptal olurmu ? yada farklı bi kadro pozisyonunda benim için daha rahat olabilcek bi iş verirlermi bilgisi olan varsa ilgilenirse sevinirim.

insallah bı sıkıntı cıkmaz allah yardımcınız olsun

Merhaba,

Sanırım size uygun bir bölüm ayarlanır ama tabi ki bilemiyorum.
İnşallah sorun olmaz.Sonuçta kazanmış bir hakkınız var ve tercih yaparken sizden öyle bir ibare istenilmiyor.
Sadece Sağlık mezunu olmanız yeterli niteliklerde bu şekilde yazıyor.
Bu durumda atamanızın iptal olma durumu yok diye düşünüyorum.
Hemşire olabilecek durumdaysanız hemşirelik yoksa düz memurluğa yada hasta kayıta falan verilirsiniz.
Bu yüzden sizden bu şekilde bir belge istenilmiştir.
Ama kesinlikle bu kendi düşüncem.Çevremde böyle bir şeyle karşılaşmadım bilmiyorum.

Sonucu burada da paylaşırsanız çok sevinirim.
Bol şanslarınız olsun.

tamam çok teşekkür ederim. Evet paylaşırım tabiki sonucu bekliyorum.

iyi günler Brkkst bende ekpss den hemsirelik secmeyi dusunuyorum acaba benim tanım ve özür derecem atama için uygun mu hiç bilmiyorum bu konuda size danısabilir miyim mail yoluyla.tesekkurler

Olmaz, öms yokken kpss ile atamada tek hekim raporu yla akıl sağlığının yerinde olduğunu tespit edip atama yaptılar. . . Bende hemşireyim. Üniversite ye yerlesirkende rapor istemedi ler. ... Eğitim kalite , enfeksiyon hemşire ligi yaparsın. ...

tercih yaptıgınızda seçtiginiz bölümün şartlarına uygunsanız,yani yanlış birşey yazmadıysanız atamanız iptal olmaz.ama hemşirelik yapamaz tanısı neden? ve nasıl konmuş onu tam olarak bilemiyoruz,birde her kurum kendine göre farklıdır,bazen çok küçük bir ayrıntıda bile sorun çıkarıyorlar,başvuru şartlarına aykırı bir durumunuz yoksa endişelenmenize gerek yok,inşallah hakkınızda hayırlısı olsun..

Arkadasim ben sml cıkışlı hemşire yim bende ilk defa ekpss ye girdim 81 küsür puan aldim arastiriyorum atanirsam sorun cikar mi diye?
sizin bu sorununuzun sonucu ne oldu bu arada

Arkadaşlar biraz geç yazıyorum artık kusura bakmayın göreve başladım yaklaşık 8 ay oldu tekrardan bir heyet hastaneye yönlendirdiler sonra yeni bir rapor çıktı ondan sonra göreve başladım. Kısaca Hemşire olarak atanmakta herhangi bir sorun çıkmıyor. Cümleten iyi Günler Dilerim.Sağlıcakla Kalın.

Lisans mezunuyum. Turkiye Halk Sagligi Kurumuna atandim

Ben saglik meslek lisesi hemsirelik bolumu mezunuyum bende ilk sirada halk sagligini yazmisim zaten 70 hemsire alinacagi icin kesin bakiyorum (allahin izniyle)

engel durumunuz ne acaba

psikiyatr tedavisi gören ekpss ile atanabilirmi
hemşire olarak

Hemşire engelli olur mu. Ben sagır dilsiszm beni kabul edermisnz. Hemşire cok seviyorum valla 😭😭🙏

Son düzenleme:
Üst Alt