Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Henüz diyalize başlamamış böbrek hastaları hangi oranda rapor alır?

denizdeserap

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Mrb.annem diyalize baslicak.doktoru heran baslatabilirim dedi.fistülü takildi koluna.bobrekleri dojtorun demesiyle yuzde 8 calisiyor.diyalize girmeden otv indiriminden faydalanabilmek icin saglik raporu alabilirmiyiz.yuzde 90 orani verirlermi

Merhaba,

Bu değerlerle anneniz maalesef en fazla 1 ay içerisinde diyalize girecektir.Sonrasında işlemleri başlatmanız daha ygun olacak gibi gözüküyor.
denizdeserap

Cok tesekkurler Sugaremro Hastaneden cuma gunu icin randevu aldik.gidip gitmeme konusunda kararsizim.araba bir an once alip arabayla goturmek istiyorum her yere.

Kreatinin 4 seviyesinde.ürede 160

Ben hastalıklarım süresince şunu öğrendim:Asla ihmal etmemek.Asla ertelememek.Bu zamana kadar hep bir sorun çıktığında erteliyordum boşver diyorsum.Sonra o sorunlar hep büyüyerek neredeyse tedavi dilemez durumlara geldi.Hastaneye mutlaka gidin.Hoca diyalize girmeli derse mutlaka girin.Eğer anneniz 60 yaş altında ise nakil listesine yazılın ve hatta ailenizden uygun birisi ona böbreğini versin.

Geçmişler olsun tekrar.

Annemin doktoru ayri bi hastanede.cuma gunu saglik raporu icin gidip gitmeme konusunda kararsizim.eger rapor yuzde doksan verilmezse bi ise yaramaz.ilerde diyalize girmeye basladiginda tekrardan saglik raporu alabilirmiyiz.yoksa elimizdeki sureklimi gecerli olucak.

Mrb arkadaslar.bobrek hastasiyim.henuz diyalize baslamadim.koluma fistul takildi.kreatenin klerensim 9.6 saglik raporu alicam.yuzde kac verirler

Üst Alt