Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Henüz engel raporum yok aldığımda 2018den önceki kpss puanoyla başvuru yapamaz miyim?

cgdm

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Ben doğuştan kartogener sendrom
Hastasiyim.bronsektazi ameliyatı geçirdim
Ömür boyu süregelen bir rahatsızlık bu hastalığında hiçbir
Düzelme olmadı tıpta tedaviside
Yok yüzde kaç engel verirler bilmiyorum.ekpss ile sinav
a girmek istiyorum.2016 lisansa
Girdim ikiyil puanın geçerli olacak ekpss olarak 2018 demi girebilirim.yada şimdi rapor çıkarsam 2016 kpss puanım
i kullanabilirmiyim..Sİzce ne yapayim.

Yok kullanamazsınız. 2018 deki sınava girerseniz engelli kadrolarını tercih edebilirsiniz

Peki şimdi engel raporu çıkarırSam normal olarak 2016 puanımla kpss kadrolarına tercih yapamazmiyim artık engel raporum olacağı icin..

Ben doğuştan kartogener sendrom
Hastasiyim.bronsektazi ameliyatı geçirdim
Ömür boyu süregelen bir rahatsızlık bu hastalığında hiçbir
Düzelme olmadı tıpta tedaviside
Yok yüzde kaç engel verirler bilmiyorum.ekpss ile sinav
a girmek istiyorum.2016 lisansa
Girdim ikiyil puanın geçerli olacak ekpss olarak 2018 demi girebilirim.yada şimdi rapor çıkarsam 2016 kpss puanım
i kullanabilirmiyim..Sİzce ne yapayim.

Geçmiş olsun öncellikle engelli raporu çıkarıp sonrasında 2018 yılında yapılacak ekpss sınavına girmen gerekir.Ekpss ile kpss sınavları eş değer sayılmıyor.

Çok teşekkürler ahmet bey..yani engel raporu cikarsanda 2016 normal kpss ye başvurabilirsin diyosunuz.bende tereddütte kaldım 2018 e doğrumu rapor cikarSam falan die düşündüm sırf puanlarım yanar diye

Teşekürler suqer.öyle yapacagim.bakalım engel raporu yüzde kaç olacak yüzde kırk altı olmuyor sanırım tercih hakkı.

40 in altında bi oran çıkarsa engelli haklarından yararlanamiyosunuz maalesef hastalığın tam adı neydi cetvel de var mı oranı ?

Kartogener sendromu tıpta adı cetvele falan bakmadım açıkçası baksamda hesaplayabilcegimi sanmıyorum neye göre oran vericem çünkü benim hastaligin biraz farklı akciğerlerde sıkınti ameliyat oldum sağ akcigerimin alt lobu alındı kalbim sağ tarafta iki tane dalak var kronik bronşit kronik suitiz bu sendromunda bir parçası yüzde 60 fonksiyonulu akciğerlerim nefes almam yavaş nefes ölçülerim düşük çıkıyo yani hergün grİpli gibi nefes nefese yaşıyorum diyebilirim ..oranı nasıl hesaplicam ki

Aynen solunum testinede gireceksiniz bulunduğunuz ildeki hastaneye engelli raporu için başvurup tüm rahatsızlıklarınizin olduğu bölümleri gezip dile getirin herşeyi sonucu da burdan paylaşın birilerine lazım olur

Teşekürler Yardımınız için mutlaka paylaşıcam.

Kartogener sendromu tıpta adı cetvele falan bakmadım açıkçası baksamda hesaplayabilcegimi sanmıyorum neye göre oran vericem çünkü benim hastaligin biraz farklı akciğerlerde sıkınti ameliyat oldum sağ akcigerimin alt lobu alındı kalbim sağ tarafta iki tane dalak var kronik bronşit kronik suitiz bu sendromunda bir parçası yüzde 60 fonksiyonulu akciğerlerim nefes almam yavaş nefes ölçülerim düşük çıkıyo yani hergün grİpli gibi nefes nefese yaşıyorum diyebilirim ..oranı nasıl hesaplicam ki

Sadece kronik bronşitin oranı az etklienme varsa yüzde 20 orta derecede ise yüzde 40 ağır derecede ise yüzde 80 oran alırsın.Anlatıklarına göre orta derecede etkilenmem var sft testi yaptırdın mı hiç? Sonucunu paylaşırsan yardımcı olmay çalışırız.Bu arada inşallah sigara kullanmıyosundur.

Sigara kullanMayı bırakın kokusunu almaya tahammülüm yok sft çok çektirdim en son % 60 çıktı

Sigara kullanMayı bırakın kokusunu almaya tahammülüm yok sft çok çektirdim en son % 60 çıktı

Sigara içmemene çok sevindim, aksi halde hastalığın nüksedebilirdi.Benim sft 81'di astım rahatsızlığım var dedim.Yüzde 20 oran vermişti bana, sen çok rahat yüzde 40 alabilirsin

İzmir'de oturuyorum, 2018 yılında ekpss sınavında yüz tam puan alıp Alanya'ya nokta atışıyla gitcem.
Anadolu selçuklu hükümdarlarından birisinin Astım tarzı rahatsızığı varmış, o yüzden Alanyaya sürekli gidermiş, yılın 6 ayını Alanyada geçirirmiş ve Alanyaya gittiği günlerde çok rahatlarmış.Anadolu Selçuklu Devletinin Sultanı çok sık Alanyaya giderken Antalyadan geçermiş, o yüzden geçtiği bölgeden birine konyaaltı ismini vermişler, günümüzde hala bu isim kullanılır:)) neyse konumuza dönelim, ASD'nin başkenti Konya olduğu için halk murun kırın etmiş, herkes bu durumdan çok rahatsız olmuş.Bunun üzerine ASD sultanı, Alanyayı komple yıkıp mimari özellik açısından Alanyayı aynı Konya gibi inşa etmiş, şehir planlamısına bakarsan yerşleşke açısından Konya ile Alanya hala aynı...
Burada anlatmak istediğim şey nacizane tavsiyem bu tür bir rahatsızlığın varsa Alanyaya yerleşmeyi planla bu tür rahatsıkları olanlar o bölgede çok rahat nefes alabiliyor:))

Teşekkürler bu açıklamanın ve tavsiyenjz için daha çok nemi az ortamlarda yaşamam gerekiyor Alanya bu konuda nasıl bilmiyorum..suqer benim bazen % 55 bile çıkıyo sft inş verirler raporu çünkü kpss bana120dk eziyet artık her ddefasinda burun cigwrler sınavda tikaniyor oksurmem gerekiyo sınavda milet kafasını çevirip bakıyor dışarı çıkıp kendimi rahatlatip girsem sıvana dışarı çıkmakta yasak eziyet benim için kpss inş hayorlisiyla alıp 2018 denicem bu zmana kadar almadığını yanıyorum yasim oldu 26 iki tANE lisans bitirdim ..bir çok özelde çalıştım kahrimi cekmiyolar hastaysan çalışma diyolar..e ozaman devletin imkanlarından faydalanmak benimde hakkım.

Fotoğrafi çekip Google a hızlı resim yazıp resmi yükleyip linkini paylaşmanız lazim

Ekpss'ye girmeden önce sınav başvurusu sırasında Engellı Raporunu alıyorlar ilk önce.. bu yüzden engellı raporu alıp 2018'de başvuru yapman şart..

Üst Alt