Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Henüz sigortam yok. Bireysel başvuru ile alınan raporla emekliliğe başvurulabilir mi?

nrcn

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
merhabalar arkadaşlar
21 yaşındayım. henüz sigorta başlangıcım yok.
raporum şubat sonunda çıkacak 45 civarında çıkacağını söylediler.

emeklilikle ilgili şyler okuyorudm herkes farklı şeyler yazmış yeni bi düzenleme falan mı geldi.

01.01.2014-31.12.2014---> 18 yıl 4680 gün
01.01.2015 ve sonrası ---> 18 yıl 4680 gün yazıyor engelli emeklilikte.

fakat bireysel başvuruyla alınan raporun engelli emekliliğine yetmediğini duydum.
bu raporu sadece ekpss için mi alıyoruz biz ? :confused::confused::confused:

2008_sonrasi.PNG

evet şimdi alacağınız raporların emeklilikte bir faydası olmaz, yeni rapor almanız şart... o zamanda elden alacağınız raporu yine kabul etmezler... kurum sevki ile olmak zorunda...

o zman vergi indirimine yollamaya da gerek yok ayda 30 lira fazla alacaz diye vakti gelince sevk istemek lazım bizdeki rapor sadece ekpss girişte..bide ssk dan emekli olrsan sanırım o zaman istemiyorlar ve daha erken emekli oluyorum

kelebekk teşekkürler.. amann allahım onca eziyeti tekrar mı yaşıcaaazz ppoof :/ kurum sevkedecekte yeniden rapor çıkacak oho..

mühenndiiiiss

nasıl yani anlamadım mesajının sonunu? sskdan emekli olursaaan??

Üst Alt