Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hep araba mı satacağız bi de ev olsun de mi :)

Ufukalp

Emektar Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
12
İzmir / Torbalı

15831712dfg.jpg

15831712lyg.jpg

Fiyatı: 68.000 TL
Oda Sayısı: 3+1
Banyo Sayısı: 1
Bina Yaşı: 5-10 arası
Binadaki Kat Sayısı: 8
Bulunduğu Kat: 6
Isıtma: Kombi
m²: 118
Emlak Türü: İkinci El
Tüm detaylar: TORBAKENT'İN EN DONANIMLI DAİRESİ - sahibinden.com

Hımm,anlaşılan burada arabadan başka bişey ilgi çekmiyor.
Ya bari ''hımm'' edin,güzelmiş deyin,hayırlı satışlar dileyin de ayıp olmasın :)

Hemşom evin güzelmiş,ama ucuza satmıyor musun?
Şimdi yer değiştirşeydik harika olurdu...:(
Hayırlı satışlar...:)

Prens,evet satabilirsem taşınacağım valla,şunu anladım bu bir yılda;önemli olan yer değil insan... Sıkıldım valla yaa.

Şehri hemşom,bak gördün evi dört dörtlük ve evet o fiyata vereceğim hatta gel sana 65 bine tamam.İnan sıkıldım okullara kadar satmak istiyorum ve gercekten de zararına satıyorum ahh Tokat aşkı işte :) Hiç durma hemen takasa gidelim.

Ozeix kardeş güldüm valla yorumuna sağol.
Bikere benim evimde engelli indirimi var zaten,engelliye 65 bin tl. İnanmazsan müşteri ol.
Orjinal değil dediğin yerlere gelirsek,orda çıta yok evet,çünkü alttan görüldüğü üzere kapakların arkasında bir tarafta çamaşır makinası diğer tarafta bulaşık makinası var,çıta ondan yok.Makinaların estetiği bozmadan tezgah altında gömme olarak duruyo daha ne istiyorsun be kardeş.:)
Asansör konusuna gelirsek linkte detaya baksaydın asansör olduğunu görürdün,ben fiziksel engelli değilim ama ona da uygun rampası bilem var yaa :)

Mikocanım,Engelli indirimi %4.42 o da 3 bin tl ye geliyor elden başka bişey gelmiyor malesef. :)

dairen cok güzel ufuk kardeşim torbalıyıda az cok biliyorum. imkanım olsaydı kaçırmazdım. hayırlı pazarlar diliyorum tokatlı hemşerim. inşallah degerinde satarsın.. alacak arkadaşlarada güle güle oturmak nasip olsun..

Ahmet abicim çok sağol.
22 yıl İstanbul'da yaşadım,geçen yıl emekli olup buraya geldim.
Ama amaç olan kafa dinleme ters tepti bende,eş dost,arkadaş,samimiyet özlemi kafa dinleme isteğine baskın çıktı.Aslen Tokat'lıyım,eş dost arkadaş var orada ve ben artık büyük kentleri terkedip oraya kaçmak istiyorum.
Daire gerçekten güzel,artık buralıyım düşüncesiyle elimden gelen herşeyi yaptım,ama nasip işte.

Ufuk ,

evin gerçekten çok güzel inşallah değerinde satabilirsin.Dediğin gibi insan herşeyden daha önemli.Dilerim sıkıntılarını bir an önce halledersin.

Saygılarımla.

Hemşom bizim buralarda 70-80 den aşağı ev yok,yeni evler 120'den 200 bine kadar gidiyor...
İzmir,çok uygun demek ki ev konusunda...
Hemşom evin güzel de,biz sadece mutfağını gördük,başka güzel yerleri yok mu:)

izmirde yaşamak var desenize istanbulda o ev 200 bin tlden aşağıya değil napsam taşınsam mı ? :)

ben zaten fiyatı görünce şok oldum o kadar büyük ölçülü 3+1 odalı resimlerde de görüldüğü gibi çok güzel bir ev olan bu ev nasıl o kadar ucuz olur diye. su-perisi ablanın dediği gibi o ev istanbul da 200 vardır. birde merkezi bir yer de olursa (beyoğlu - şişli - beşiktaş - üsküdar gibi) 300 rahat geçer..

teşekkürler...

Teşekkürler arkadaşlar.
Şehri hemşom,ilanın en altındaki detay linkine tıklayarak tüm resimleri ve bilgileri görebilirsin.

Su Perisi,buraya zaten 22 yıl İstanbul'da yaşadıktan sonra geçen yaz geldim.Biliyorum ve İstanbul'da da evim var halen kirada.Onu satmıyorum çünkü adı üstünde İstanbul işte,kira getirisi iyi :)

Şehri ya hadi şu evin her tarafına bak da takasa gidelim,ben Tokat'ı istiyooommm. (İnşaallah pişman olmam)

Hemşom şimdi gelemem,önce emekli olmam lazım.Hem evimi yeni aldım eskitmeden takasa veremem.Sen beni bekleme,yoksa Tokat'a hasret gideceksin.:)
Ne varsa Tokatta da anlamadım ama:rolleyes:

Şehri,aman sana kalsın evin hıhh :)
Diğer odalara falan baktın mı bari linkten,soruyordun da...
Evet Tokat'ta birşey olmayabilir,ancak içindekiler yeter bana.Artık insan merkezli hareket zamanı söylemiştim. (Eee yaş 40)

Evet,baktım.Evin güzel..Hayırlı satışlar hemşom...
Haklısın yaş 40 olunca gurbet çekilmiyor.Ben de 40 tan sonra terkedeceğim:)
Umarım hayallerine kavuşursun...

Hiii eve bak ya inanmıyorum.Harikaa.Ahh para ahhhh...Yahu insan bu evden hiç çıkası gelmez ki :) :)

ist neresi

istanbul daki evin istanbulun neresinde...

selamun aleyküm çok güzel bir karar benim düşüncemde memlekete kaçmaktır ben de istanbuldayım aslına bakarsanız torbalı güzel yerdir evde benim gözümde istanbulda edecek fiyatı evin değeri ederi neresinde olursan ol 100 125 bin tl dir ev 68 tl indirimiyle 65 deseniz zaten doğalgazı ve iç dizayn kaplama sistemini çıkmış olsanız ev otomatikman 45 bin liraya düşmüş oluyor bu devirdede izmirin güzel semtleriden torbalı da bu ev bedeva derim alana hayırlı ve uğurlu olsun derim çok temiz ve mükkemel bir mekan

Ulukışlalı kardeş,çok teşekkür ediyorum.

Üst Alt