Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hepatit A-B-C hastasıyım. Engel oranım ne olur?

semih4444

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar Arkadaşlar

Akdeniz Ateşi Hastasıyım %20 Alıyorum.
Hepatit A B C Hastasıyım. Uzun yıllar boyunca ilaç tedavisi aldım ama düzelmedi. 2016 Yılından sonra ilerledi ve C ye çevirdi.
Şuan tabloda 3. Nitelikteyim. Doktor ile görüştüm %30 veririm dedi. Sonrasında profesör ile görüştü doktor ve o %15 veririz dedi.

Bu konuda yardımcı olurmusunuz?

Not: Karaciğerde hasar var ama çok büyük değil. Referans aralığından yüksek boyutta ama.

Merhaba Hepatit A B C var bende B küçüklükten beri var. Tabloda 3.Sınıftayım ilerleyen karaciger rahatsızlığı
şimdi benim için %15 veriyor doktor. ama 2016 dan sonra c ye çevirdiği için sınıf 1 den direk 3 e çıkıyor ve %50 e kadar verebilir ibaresi var.

bu konu hakkında bilginiz varmı? sonuçta hepatit 1 değil 3 adet çeşiti var.

İlk defa duydum

3ü birdenmi var

Allah şifa versin😒😒

Hepatitlerin A-B'nin aşıları var bunları zamanında olmadınız mı? D-E ye geçmeden tedavinize öncelik verin. çünkü geri kalanların aşısı yok. Karaciğer de oluşan tahribat ve grup ilerlemesine göre oran alabilirsiniz.

Nurtan

Bu hepatit b ile alakalı olarak Anti hbs pozitif ne oluyor bilginiz var mı anti hbs si pozitif olan kişi hepatit b bulaştırıcısı oluyor mu bilgimiz var mı?

Nurtan

Bi de şunu soracam anti hbs si pozitif olan kişi bağışıklık sahibi oluyor ya o kişiyle teması ilişkisi vs olan anti hbs si negatif olan kişiye karşı bulaştırıcılığı oluyor mu anti hbs si pozitif olan kişinin umarım sorabilmişimdir?

Bahtsızbedevi18
Bulaşıcı sadece kandan geçiyo aşılandonsa bulaşmıyo

Nurtan
Bulsşıcı hepatit b

Tek hepatite bakmayla olmuyo başka testleride var

Hbv dna ne kadar virüs olduğunı gösteryo

Hepatit bde benim 30binlerde mübarek

Takibi olun 6ayda 1

Dna yada baktırun mümkünse gastroya gidin hepsini istyo

Kanların

Doktor

Bahtsızbedevi18

Anti HBS test değerinin 5 mIU/ml düzeyinden yüksek olması pozitif şeklinde kabul edilir. Değerlerin yüksek olması hepatit B bulaşması geçirdiği ve iyileştiğini düşündürür. Hepatit B aşısı olmuş bireylerde tahlilin pozitif (yüksek) netice vermesi, en doğal ve normal olandır. Zira test neticesinin negatif olursa, bu yapılan aşının tutmadığının göstergesidir. sen yine de detayı Dr. görüş.

arkadaşlar geçen gün heyete girdim
FMF den 20 aldım
Hepatit B den 15
Hepatit C den 15 aldım.

Toplamda 50 ediyor..

Ama heyet kalkıp Hepatit B ve C yi tek karaciğer hastalığı olarak nitelendirdi ve 15 puanı otomatik olarak silerek beni 35 puandan baltazara soktu.

Doktorum 15+15 vermesine rağmen ve 2 hastalıkta farklı olmasına rağmen bu sorun ile karşılaştım. Bu konuda neler yapabilirim? Heyet kafasına göre işlem gerçekleştirdi. Bu olayı nasıl düzeltebilirim?

Üst Alt