Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hepatit b ve uv-darlık hastalıklarımdan dolayı askerlikten muaf tutulur muyum?

maverik01

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
öncelikle ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekür ediyorum..
2006 yılında hastaneye gittim ve kronik hepatit b teşhisi konuldu dna(pozitif 450milyon kopya) hbsag fln filan da pozitif. dolayısıyla 4 yıl tedavi gördüm (yüzlerce tahlil film biyopsi ilaç iğne) dna negatife döndü fakat taşıyıcılığım devam ediyor. 2009 yılında şikayetlerimden dolayı üroloji bölümünde muyene oldum yapılan 4 bt tomografi bir nükleer tıp filmi ve sintigrafi tetkikleri sonucu uv-darlık teşhisi konuldu ve halen sıkıntı içindeyim ameliyat şart. sorum şu şimdi askerlik geldi çattı acaba askerlikten muaf olur muyum ?

taşıyıcı olan bir yakınım askere alındı
orda rahatsızlandı 3 ay hava değişimine yolladılar
3 ayda askerlik yaptı toplamda 6 ay yaptı sayıldı..
ve askerliği bitti, sizin durumunuz kronikleşmiş ilaç ve iğne tedavileri olmuşsunuz
tahribat baya yüksek anladığım kadarıyla, taşıyıcı bile 3-5 ay askerlik yapıyosa ki (bazıları muaf oluyo)
siz kesinlikle olursunuz...

geçmiş olsun..

yorumlarınız için çok tşkr ediyorum.. evet bu hastalıkla yaşamak kolay değil tabiki ama benim merak ettiğim bi konu daha var çürük alınca memur vs olmamda bi sıkıntı çıkar mı?

Üst Alt