Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hepimiz birbirimizin hayatlarından geçip gidiyoruz: yabancılaşma

Ergin

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
bugün etrafıma bakıyorum ve 10 yıl önce dostum dediklerimin hiç biri yok ortalarda
belki vefa lafları etmeliyim ama galiba bunun temeli başka bir olgu.
hepimiz birbirimizin hayatlarından geçip gidiyoruz.
bazen yardımcı rolde bazense figüran olarak.
nerede okudum anımsamıyorum ama "biz kendi filmimizin başrol oyuncularıyız" diyordu.
peki filmi sonu önemli mi.

ortaokul yada lise arkadaşlarımı feysbokta görüyorum artık. bazıları benim için "arkadaştı" ama şimdi kimbilir nerelerdeler.

yazmayı pek beceremem bilirim. yine de zoraki de olsa yazmayı istedim. şimdi olduğu gibi.

http://hergin.blogspot.com/

Abi emin misin yazamadığına :lol:

Güzel Söz "biz kendi filmimizin başrol oyuncularıyız"

Bu arada Blog baya iyi olmuş :) Gönlüne emeğine sağlık.

Evet Ergin, sahiden de öyle. Herkes kendi yolunda yürüyor, o yollar bazen bi sebeple başka insanların yollarıyla kesişiyor; sonra ayrılıyor yine...
Çocukluk arkadaşlarımızla ne güzel günler yaşadık mesela. Bugün onları facebook'da görünce nasıl da heyecanla atılıveriyoruz "buldum" diye. Ama sonra eskilerden konuşacak şeyin aslında ne kadar az olduğu anlaşılıyor ve bugünkü hallerimizi değerlendirmeye başlıyoruz. Bir bakıyoruz o milliyetçi olmuş mesela, şunu-bunu kesmekten bahsediyor gönderdiği mesajlarda; sen sosyalist olmuşsun, kimse kesiilmesin diye çabalıyorsun. O magazin konuşmayı sever olmuş, sen mankenlerden ya da sosyeteden uzak kalmak için çabalar...
Bugünkü hallerimiz arkadaş olamıyor yani. Geçmiş, tüm güzellikleriyle geçmişte kalıyor... Kaçınılmaz bir şey bu sanırım; kötü de değil aslındfa...

Ben katılmıyorum..
Çevremdeki arkadaşlarımın tüm ısrarlarına rağmen facebook'a üye olmayı red ediyordum. Ta ki bir arkadaşım telefonla arayarak liseden arkadaşlarımızla toplanacağımızı söyleyene kadar..
15 sene sonra çok kalabalık eşlerin ve çocuklarında katıldığı bir kahvaltıda buluştuk.. Harikaydı.. Eski günleri yad etmek.. 15 sene içinde yaşananları paylaşmak..tekrar birbirimizdeki değişimleri keşfetmek..

hımm bide geçmişte oynadığımız filmlerdeki rol arkadaşlarımızın değişimi

şu anda oynadığımız filmimizdeki rol arkadaşlarımızın değişiminin/yabancılaşmamızın yanında ne ki!

Üst Alt