Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hepinizi seviyorum çünkü ben de engelliyim

Konular
34
Reaksiyonlar
0
Engelliler .biz camıyasının bır bireyi olarak sunu belirtmek isterimki buluşmalarda bır cok degerli insanlarla tanıştım ismini hatırladıgım hatırlayamadıgım güzel insanlar acısıyla tatlısıyla iyi günlerimiz oldu .mersinde iki defa adanada iki defa olmak üzere buluşmalar düzenledik dostlarla kaynaşma kardeşlik ve daha bilinçli düzenli birer engelli birey olmak adına herzamanki sloganımla engelsiz bir yaşam için el ele dediğim ve yaşamın içerisinde engellerin olmadığı bir dünya olabilirmi diye mücadelenin içerinde oldum İstedimki bu güzelliklerden ben yürüye bilen bir engelli olarak fazlasıyla yararlanıyorum. Diğer engelli dostlarımda faydalansın istedim ben paylaşılan kaynaşmadan cok ama cok mutluluk duydum sizlerin sayesinde bizleri bizlerden başkası anlayamaz kesinlikle iç dünyamızı ,kendi içimizde verdiğimiz mücadeleyi kolay değil bazen cok sevındım bazen cok ama cok ıncındım ve uzuldum kendım ali doğan olarak kendı adıma yazıyorum bir daha asla buluşma düzenlemiyeceğim. Mersin'de oldugum surece bır ıhtıyacı olan tanıdıgım veya tanımadıgım engelli, engelsiz kardeşlerimin herzaman yanlarında olacağım hakkınızı helal edin sizlerden istediğim sadece helal etmeniz .saygılarımla

"Hepinizi seviyorum çünkü ben de engelliyim" :))) Ali Bey, hepimizi sevme nedeniniz sizin de engelli olmanızmış... Şimdi bu sevginin kalıcı olabilmesi için engelinizin de kalıcı olması mı gerekiyor? Siz engelli olmasaydınız bizi sevmeyecek miydiniz? Bence bu başlığı değiştirin. kulak tırmalayıcı...

Evet.. bence de değiştirin lütfen bu başlığı.. Engelli olmasaydınız sevmeyecektiniz gibi bir şey anlaşılıyor..

" Sizi anlıyorum çünki ben de Engelliyim " dense evet olabilir ancak bu başlık olmamış yani.. ıı ıhh... cık.. :)

Üst Alt