Engelliler .biz camıyasının bır bireyi olarak sunu belirtmek isterimki buluşmalarda bır cok degerli insanlarla tanıştım ismini hatırladıgım hatırlayamadıgım güzel insanlar acısıyla tatlısıyla iyi günlerimiz oldu .mersinde iki defa adanada iki defa olmak üzere buluşmalar düzenledik dostlarla kaynaşma kardeşlik ve daha bilinçli düzenli birer engelli birey olmak adına herzamanki sloganımla engelsiz bir yaşam için el ele dediğim ve yaşamın içerisinde engellerin olmadığı bir dünya olabilirmi diye mücadelenin içerinde oldum İstedimki bu güzelliklerden ben yürüye bilen bir engelli olarak fazlasıyla yararlanıyorum. Diğer engelli dostlarımda faydalansın istedim ben paylaşılan kaynaşmadan cok ama cok mutluluk duydum sizlerin sayesinde bizleri bizlerden başkası anlayamaz kesinlikle iç dünyamızı ,kendi içimizde verdiğimiz mücadeleyi kolay değil bazen cok sevındım bazen cok ama cok ıncındım ve uzuldum kendım ali doğan olarak kendı adıma yazıyorum bir daha asla buluşma düzenlemiyeceğim. Mersin'de oldugum surece bır ıhtıyacı olan tanıdıgım veya tanımadıgım engelli, engelsiz kardeşlerimin herzaman yanlarında olacağım hakkınızı helal edin sizlerden istediğim sadece helal etmeniz .saygılarımla