hepsiburada dan bilgisayar alan varmı ordan almayı dusunuyorum
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
n11 guvenilirmi peki
Bende çok alışveriş yaptım n11 den hatta telefonumu da aldım hepsi aynı.amazonda sistem farklı.Mesela hafıza kartımı amazondan aldım.urun elime ulaşmadan kartimdan para çekilmediOrdan almadımda en güvenilir n11 çok aldık bişeyler beğenmezsen iade hakkında var
Mağaza sahibide yazıyo yardımco oluyo ayrıca canlı yayın var müşteri hizmeti
Ben n11seviuom
Alışverişi tamamlama süreside var
Değişim ve iadede oluyo
bizde de kargodan ve bizden kaynaklı hata oldu kargo aramsı duymamsım bizim evin yanına kadar gelmışler bi eve girip sormuslar yok deyıncede cekıp getmısler oysa hemen yanımızda bakkal vardı arası kac adım bakkala sorsalardı tamamdı.neyse n11 de ürünü satan magazayıda aradım ılgıelnıp yardımcı oldular problem ortadan kalktı n11 şuan için ii .bu tip yerlerın en güzel yanı ödemeyı kartla yapıon ama ürün elıne geçince onay verıon havuzdan magazaya öyle aktarıolar hemen magazaya ödmee edılmedgı için 3 kağıt işi enaza inioBiz elektrikli süpürge almıştık geldi süpürge mağazaya sordum beğenmezsek denedikten sonra varmı iade yardımcı oluruz dedi neyse süpüremedik rahat temizleyemedim iade ettik dışardan alsam iade asla almazlar
Toshiba marka Windows 10 yüklü bilgisayarımı iki ay önce sattım. 600tl gibi komik bir rakama hepsiburada. com aracılığı ile müşteri buldum. haberim olsaydı sana satardım. 2 yıllık bilgisayardı. Puma marka laptop çantası ve mause hediye olarak verdim. Çanta sadece 250tl eder. Hepsini 600tl ye öğrenciye verdim.Hepsiburada çok köklü bir firma, Müşteri Hizmetleri de ilgili ve memnun edici. Birçok ürün aldım bilgisayar da bunların içindedir. Güvenilir bir site olduğunu söyleyebilirim. n11 ve gittigidiyor da iyidir.
Alacağınız Bilgisayarı bu tür sitelerde aratın fiyat bakımından çok farklı olabiliyor. Hepsiburada, n11 ve Gittigidiyor alışveriş sitelerine güvenebilirsiniz. Bu zamana kadar tek sorun yaşadım o da kargolama ve teslim süreci.. Sonuç olarak İnternet ortamından alışveriş yapıldığından bazı sorunlar veya aksilikler yaşanabiliniyor. Gülü seven dikenine katlanır demişler...
Sağol abi,@Capricorn Hayırlı olsun uşağum güle güle kullan