Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hepsiburda.com dan bilgisayar alan oldu mu?

abdullah58

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
hepsiburada dan bilgisayar alan varmı ordan almayı dusunuyorum

Ben yıllar önce almıştım.Güvenilir bir sitedir.
Satıcının puanına ve yorumlara bakarak ta değerlendirebilirsin.

Ordan almadımda en güvenilir n11 çok aldık bişeyler beğenmezsen iade hakkında var

Mağaza sahibide yazıyo yardımco oluyo ayrıca canlı yayın var müşteri hizmeti

Ordan almadımda en güvenilir n11 çok aldık bişeyler beğenmezsen iade hakkında var

Mağaza sahibide yazıyo yardımco oluyo ayrıca canlı yayın var müşteri hizmeti
Bende çok alışveriş yaptım n11 den hatta telefonumu da aldım hepsi aynı.amazonda sistem farklı.Mesela hafıza kartımı amazondan aldım.urun elime ulaşmadan kartimdan para çekilmedi

Ben n11seviuom

Alışverişi tamamlama süreside var

Değişim ve iadede oluyo

Ben n11seviuom

Alışverişi tamamlama süreside var

Değişim ve iadede oluyo

bemde burdan alışverış ettim.ürün elınıze geçse bile ödemeyi ilgili mağazaya yapmak için onay istiolar.öyle hemen ürün yola çıktı para mağazaya ödensın denmıo ola kı kargoya başka bi ürün verdıler ya da arızalı falan.kısaca şimdilik n11 iyi memnunum

Biz elektrikli süpürge almıştık geldi süpürge mağazaya sordum beğenmezsek denedikten sonra varmı iade yardımcı oluruz dedi neyse süpüremedik rahat temizleyemedim iade ettik:) dışardan alsam iade asla almazlar

Biz elektrikli süpürge almıştık geldi süpürge mağazaya sordum beğenmezsek denedikten sonra varmı iade yardımcı oluruz dedi neyse süpüremedik rahat temizleyemedim iade ettik:) dışardan alsam iade asla almazlar
bizde de kargodan ve bizden kaynaklı hata oldu kargo aramsı duymamsım bizim evin yanına kadar gelmışler bi eve girip sormuslar yok deyıncede cekıp getmısler oysa hemen yanımızda bakkal vardı arası kac adım bakkala sorsalardı tamamdı.neyse n11 de ürünü satan magazayıda aradım ılgıelnıp yardımcı oldular problem ortadan kalktı n11 şuan için ii .bu tip yerlerın en güzel yanı ödemeyı kartla yapıon ama ürün elıne geçince onay verıon havuzdan magazaya öyle aktarıolar hemen magazaya ödmee edılmedgı için 3 kağıt işi enaza inio

Sakın hepsi burada ya da n11 den alma

en uygun fiyatları akakçe veriyor .

Hepsiburada çok köklü bir firma, Müşteri Hizmetleri de ilgili ve memnun edici. Birçok ürün aldım bilgisayar da bunların içindedir. Güvenilir bir site olduğunu söyleyebilirim. n11 ve gittigidiyor da iyidir.
Alacağınız Bilgisayarı bu tür sitelerde aratın fiyat bakımından çok farklı olabiliyor. Hepsiburada, n11 ve Gittigidiyor alışveriş sitelerine güvenebilirsiniz. Bu zamana kadar tek sorun yaşadım o da kargolama ve teslim süreci.. Sonuç olarak İnternet ortamından alışveriş yapıldığından bazı sorunlar veya aksilikler yaşanabiliniyor. Gülü seven dikenine katlanır demişler...

Hepsiburada çok köklü bir firma, Müşteri Hizmetleri de ilgili ve memnun edici. Birçok ürün aldım bilgisayar da bunların içindedir. Güvenilir bir site olduğunu söyleyebilirim. n11 ve gittigidiyor da iyidir.
Alacağınız Bilgisayarı bu tür sitelerde aratın fiyat bakımından çok farklı olabiliyor. Hepsiburada, n11 ve Gittigidiyor alışveriş sitelerine güvenebilirsiniz. Bu zamana kadar tek sorun yaşadım o da kargolama ve teslim süreci.. Sonuç olarak İnternet ortamından alışveriş yapıldığından bazı sorunlar veya aksilikler yaşanabiliniyor. Gülü seven dikenine katlanır demişler...
Toshiba marka Windows 10 yüklü bilgisayarımı iki ay önce sattım. 600tl gibi komik bir rakama hepsiburada. com aracılığı ile müşteri buldum. haberim olsaydı sana satardım. 2 yıllık bilgisayardı. Puma marka laptop çantası ve mause hediye olarak verdim. Çanta sadece 250tl eder. Hepsini 600tl ye öğrenciye verdim.

POT-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ürünü hepsi buradandan almıyorsun.İçinde bir sürü mağaza var.Önce paran hepsiburadanın hesabına aktarılıyor sen ürünü alıp kargo sana ulaştığında ürüne teslim aldım onayı verıyorsun para satıcının hesabına geçiyor.Nasıl güvenirim sorusuna gelinde her magazanın sattığı ürün sayısı ve alıcı yorumları var ona bakarak karar verebilirsin.

Mümkün se gitti gidiyor, tek geçerim

1 hafta önce hepsiburada'dan şu aşağıdaki laptapu indirimdeyken 7.500 tl'ye almak üzereyken laptopu satış için hepsiburada'ya yükleyen firmanın benim adresime çok yakın olduğunu farkettim, firmayı arayıp leptopun fiyatını sordum 7.100 tl dedi:) Bir basımlık akbil parasına (2,5 tl) yaklaşık 400 tl kar ettim ve gidip firmadan direkt aldım. Demem o ki hepsiburada kaliteli bir site ama çok fazla komisyon alıyor. Sipariş edeceğiniz şey yüksek bir meblağda ise önce satıcı firmaya bir bakın size yakınsa gidin ordan alın.

https://www.hepsiburada.com/msi-gv7...wYzvko_0VFqtP-rJlsxBxYStIgtL49v0aAuKWEALw_wcB

Üst Alt