Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Her %65 özürlü raporu ağır özürlü sayılmıyor. Doğru mu?

caferulgen

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar 1934 doğumlu amcam yaşından da anlaşılabileceği gibi kendine bakamıyacak durumda.
GÖZ, KULAK, ve KALP Den rahatsız daha önce sadece göz muayenesinden çorum devlet hastanesinden %70 özürlü raporu var raporunda ağır özürlü yazmadığından yeni rapora ihtiyaç duyuldu.
ankara hastanesinden göz ve kulakdan muayede % 65 heyet raporu verdiler.
Yine bu rapordada ağır özürlü durumuna hayır yazmışlar.
ağır özürlü raporu hangi şartlarda veriliyor.
Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim,

tşk kalem 2022 maaşını çoktandır alıyor. kendi ihtiyaçlarını karşılamada oldukça zorluk çektiğinden, ve ben yeğenindende başka kimsesinin olmadığından yanıma aldım. benimde engelli oluşumdan ona yardım etmem imkansız gibi. Belki şu anda yakını olsa bile bakıma muhtaç olduğundan uzak kalanlar bakım aylığı bağlanacağını duyarlarsa akraba çıkar diye düşünüyorum. İkamet adresi şu an çorum görünüyor ama yanımda ankarada itiraz edeceğim il sağlık müdürlüğü ankara yada çorum mu olmalı?

Evde bakım hizmeti söz konusu olduğunda: %51 ve üzeri "Ağır özürlü" ibareli rapor olmalıi ve fakat daha da önemlisi, bakıma muhtaçlık kriterlerine uygun olunmalı.

bülent bey ve melek hanım vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı teşekkür ederim.

Üst Alt