Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Her araç alışta orijinal raporu mu vereceğiz!?

Kutgaru

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
OturanBoğa

Bülent bey, ÖTV muafiyeti için hastaneden alınan rapor süresiz ise, araç firması raporun aslını mı alıyor? Aslını alıyorsa 5 sene sonra tekrar rapor mu çıkarmak gerekiyor?

Teşekkürler.

Noterden çoğaltıyorsun aslı sana geri dönüyor. Raporda sürekli yazıyor ise (engellilik) 5 sene sonrada 10 sene sonrada araç alıyorsun.

Herşeyi e-devlete yüklüyorlar bununda sisteme girişini yapsayalar ya artık.
Hem noterleri zengin etmekten kurturuluz artık hemde her seferinde hastanelere sürtmekten kurturuluz.

forsa

Teşekkürler, şimdi hatırlamıyorum ama bir yerde sanki "aslını" vermek gerektiğini okumuşum gibi kalmış aklımda. O yüzden tereddüt etmiştim.

Peki İl sağlıktan alınan "sürücüye ve araca ait kodların yazılı olduğu" belge araç alırken kullanılacak mı? Aslını ehliyet alırken emniyete verdim, elimde 1 tane "aslı gibidir" kaldı.

Ehliyet ve üzerine yeni kodların yazılması yeterli.. Yeni ehliyet olayı bitiriyor diye biliyorum.

Engelli raporunu noterde aslı gibidir yaptırıyorsunuz ası sizde kalıyor daha 1 ay önce yaptım işlemleri noterler zaten işleyişi biliyorlar

Üst Alt