Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Her ay 2022 aylığım farklı tutarlarda ödeniyor!?

Konular
14
Reaksiyonlar
0
Selam engelli %98 raborlu ama 12 yaşinda net nne kardar maaş yatması lazım her ay farklı yatıyor bide bez parası var o ne kadar tşkler

Raporunuz yüzde 98 ise 1800 TL yatması gerek benim rapor yüzde yüz 1800 yatyor

Merhaba öncelikle

Bende engelli maaşına başvuru yapmıştım fakat hastanede tedavi gördüğümden dolayı ptt kartı çıkartıramadım henüz. Evimiz ile hastane aynı şehirde olmadığından araçla gidip pttye kart başvurusu yapamadım. E devletten maaşımın yattığını görüyorum fakat çekim yapamıyorum haliyle. Çekmediğim için para hesapta birikiyor mu yoksa belli bir süreden sonra çekilmediği için sıfırlanıyor mu? Lütfen bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Belli bi süre kalır galiba 3 ay almayınca geri alıyorlar parayı

Tşk ederim 1225 aldım

Tşkler ederim bez parası yatmadı o zman 1225 TL aldık postane personel sorduk SGK arayın dedi

Maaş karta mi yatiyorlara yoksa içerden mi alıyorlar

1225 aldım bez parası yatmadı galipa o zmaqn

Tşkler ederim 18 yaş altında olduğu için 1225 çekiyorum

hocam bilginiz dahilinde birşey sormak istiyorum yüzde 60 engel oranım var 2022 maaşı alıyorum eşim ücretli öğretmen olarak işe başladı net aylık yatacak ücret aylık 15 gün sigorta primi ile 5200 tl sizce benim 2022 maaşım kesilir mi evimiz kira 4 kişiyiz. teşekkürler

Üst Alt