Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Her başvurumuzda gelir kriteri nedeniyle evde bakım başvurumuz reddedildi!?

isyankar61

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
slm ben 5.6 kere baş vurdum bana maaş baglanmadı gelir yüksek diee neden acaba

isyankar, hangi aylığa başvurmuştun?
bir cümlenden bir şey anlaşılmıyor ve bu şekilde sana yardımcı olamam.Şu sorularımı cevaplar mısın ablam?
1. rapor oranın kaç ve ağır özürlü kısmı "evet" olarak işaretli mi?
2. hastalığın ya da engel durumun nedir?
3. evinizde kaç kişi yaşıyorsunuz ve hepsinin tek tek maaşlarını, gelirlerini yaz.
4. sigortalı çalışan mısın? herhangi bir gelirin var mı senin gelirini de yaz lütfen.

Ablam babam calisiyo abimin belinde fitik var calisamiyo suan evde 7kisi yasiyoz 2kardesim var okuyor ben 19yasim calisamiyorum maas konusmamda sorun var ama yaninda 1ay durunca konusmami anliyor arkadaslarim ailem olsun sakaklit kas hastasiyim

Annem benim icin bakim parasi aldi 2.3kere kesildi kendim yasimi doldurdum banada baglanmadi ev geliri yüksek mis bizde 3daire var normalde 2daire var babamin birader in evide ustunde

ablam sen 18 yaşından küçükken annen senin adına engelli yakını aylığına mı başvurdu? o maaş 3 ayda bir alınıyor? maaşınızı 3 ayda bir mi alıyordunuz?
Şimdi hiç maaş alıyor musunuz?

Her ay beni baktigi icin maas aliyodu kesildi ben yasimi doldurdum 3.4 kere yaptik red edildi sonuc eve gelir yukse diye

Suanda hiç maas almıyoruz

ablacım 7 kişi yaşıyorsunuz evde. sizin geliriniz aylık toplam 3573,15 lirayı geçerse evde bakım aylığınız kesilir. var mı aylık o kadar geliriniz?

baban ne kadaar maaş alıyor?
evlerden kira alıyor musunuz?
başka çalışan var mı?
....
siz aile ve sosyal politikalar bakanlığı il müdürşüğüne gidin ve evde bakım aylığı için başvurun. sonucu da bana buradan yaz olur mu?

Var abla babam memur belediyede daire amiri ablam 750tl falan aliyor babami bilmiyorum

1evden 450tl kira aliyoz

Hem benim aylik maas bile red edildi yüksek gelir den

o halde ablası, babaanın maaşını, evlerden aldığınız kirayı başka varsa gelir onları öğren. eger hepsinin toplamı aylık 3573,15 üstündeyse evde bakım aylığı baglanmaz.
ama geçmiyorsa o zaman aile ve sosyal politikalar bakanlığı il müdürlüğüne evde bakım aylığı için tekrar başvurun.
eger gelirlerinizin aylık toplamı
3573,15 altında çıkarsa aylık bağlanır.

Kalem hanım bır sorum var aylık geliriniz aylık toplam 3573,15 lirayı gecmeyecek derken yukarıda cevap verdıgınız arkadas ıcın mı yoksa herkes ıcın mı soyledınız bızım eve gıren ıkı maas var baska gelırımız yok 5 kısıyız aylık gelırımız hesaplandı ve 2.634 tl 5 e bolundu 10tl cıvarı fazla cıkıyor dıye olmayabılır dedıler hangısı dogru acıl cevaplayabılır mısınız?

Çaresiz 34 arkadasim evde kisi basina dusen gelir 510.45 tl yi gecmicek sizin malesef 80 tl civarı geçiyor 510. 45×5=2552.25 bu tutari geçmemesi gerekiyor

çaresiz34 o miktarı isyankar için yazmıştım. sizin için geçerli değil.

zaten sizin için hesabı aliözdemir_57 arkadaşımız yapmış.

Üst Alt