Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Her engel grubuna farklı sorular mı soruldu?

kunta

Aktif Üye
Konular
158
Reaksiyonlar
5
arkadaslar ben meslek lisesi mezunuyum ekpps %80 şizofren raporla girdim benim sormak istedigim ösym banada aynı soruyu ortapedik engelliye aynı soruyu görme engelliye aynı soruyumu sordu yoksa soruları engel grubuna göre değiştirerekmi sordu kolaylaştırdı veya zorlaştırdımı bunu bilen varmı

sana ruhasal engel oldugundan daha kolay sordu diğerleri zordu her katagori için ayrı sorular soruluyor

Eğer önlisansdan girmediysen Kunta SORULAR AYNIDIR. ama sıralama farklıdır. örneği: 1 soruda: Fenerbahçe renkleri nelerdir. 2 soruda Galatasaray renkleri nelerdir. sende 1 inci soruda FB ikinci soruda GS bende de 1 inci soruda GS ikinci soruda FB çıkar...

benimkisi berbat geçti geçen sınav kolaydı bugünkü sınav zor geçti. Allaha tefekkül edip sabırla beklemekteyiz inşallah...

sedat bey siz 2012 sınavına girdinizmi? bide hangi dalda ortaöğretim önlisans lisans?

ben %80 şizofren raporla girdim engel bilgilerimde tanımlamayan ruhsal duygusal yazıyordu herkeze sorulan sorular banadamı soruldu yoksa bizim engel grubuna farklımı soruldu bilen varmı

sorular farklı 4 gurup vardı genel ,işitme, görme ,zihinsel

benim engel grubunda tanımlamayan ruhsal duygusal yaziyordu raporumdada %80 kronik şizofren bana hangi soeular soruldu genel mi işitmemi görmemi zihinselmi

benim raporda birden çok hastalık vardı en yüksek olanı ruhsal ve duygusaldı önlisans zihinsel grubundan girdim
benimde anlamadığım ruhsal ve duygusal neden zihinsel grubuna giriyo kafamı çok karıştırıyo

ruhsal ve duygusal zihinsel sınıfına girmiyor ösym başvurum sırasında görevli benide zihinsel yazmış gittim düzelttirdim ösym den tanımlamayan ruhsal duygusal yaptılar

ben aradım ösym yi öyle demediler zihinsel yazdılar benim yapacak birşeyim yok yarın sorun çıkarsa ses kaydını dinlesinler ösym ile telefon konuşmasının

ösym sınav başvuru şartlarında ne yazıyor sınava başvuru sırasında esnasında yapılacak yanlışlıklardan aday sorumludur diye ibare var ve siz imzalıyorsunuz malesef burada engelli kşimi sorumlu sağlıklı ösym mi ona mahkeme karar verir bu şekilde işe girsenizde sorun çıkar çunku şizofren hastalarının engel grubunda zihinsel değil ruhsal duygusal yazıyor ayrıca aile sosyal politikalar bakanlıgının kagıdındada öyle yazıyor

Üst Alt