Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Her engelliye torba yasa ile bakim maasi baglanacağı doğru mu!?

Konular
30
Reaksiyonlar
0
Tüm engeliye 2022 birlikte bakım maaşi bağlanıyor diye torba yasasinda yazıyor diyor acaba bu haber dogrumu bunu bilmek istiyorum acil yardım

varmı boyle bırsey gercekten bılenlerın cevabını beklıyoruz...

bu maası kımler alabılıyor ki herkes alabılır mi ?

Tüm engeliye 2022 birlikte bakım maaşi bağlanıyor diye torba yasasinda yazıyor diyor acaba bu haber dogrumu bunu bilmek istiyorum acil yardım

kim diyor,nerde yazıyor kaynak verebilirmisin.
en son 25 mart 2014 deki düzenlemeyle, evde bakım aylıkları da 2022 gelir hesabına dahil edilecek, dolayısıyla 2022 aylığı almak zorlaşacak şeklindeydi.
bilgiler var formda..
şuraya bakın

pekı oyle olsa bakıma muhtac olmıyan engellerde faydalanabılcekmı

çok guzel olur eger böyle bişey varsa

öyle bişey yokta ama haksız yere alınan maaşı,faiziyle geri almayacaklar bunu okdum,yönlendirdğiniz sayfada,böyle bişy olurmu sizce,zoooor dostum zor,ah keşke olsa

Tabi tabi ....Hatta bakıcı maaşı yanında bir de yıllık 6 ay tatil yaptıracaklar.54000 engellinin 2014 sonuna kadar istihdam edileceği haberini uyduran şahsın haberi gibi bu da fooooossssssssssssssssss........

öle bişey olursa iyi olur ama nerde olcak

Zor.. öyle bir şey yapacaklarını, öyle bir hataya düşeceklerini hiç zannetmiyorum. yapacak olsalardı. önce asgari ücetin sınırını yükseltirlerdi.

her engelliye derken %40 rapor alan da engelli % 90 alan da... 2 şey aynı değil

ya arkadaşlar inanmayın böyle saçma haberlere,hükümet engellinin aldığı 3kuruşluk 3aylık maaaşını vermemek için bindereden su getiriyor,binbir türlü bahanelerle engellilerin maşları kesiliyor kaldı ki her engelliye bakım parası?:) inanılacak bişey mi?

Arkadaşlar hala uyanamadınız mı hala neyin beklentisi içerisindesiniz? Yok torba yasasından şu hak verilecek yok bu verilecek gördük çıkanları şimdiye kadar ne verdi ne gördünüz de şimdi konuşuyorsunuz. Özürlülere bunlardan önce verilen haklar şu anda ellerinden tek tek alınıyor kısıtlanıyor adeta ölüme terkediliyor. Nasıl mı benim erkek kardeşim tekerlekli sandalye bağımlısı 15 senedir aldığı 3 aylık özürlü maaşı geçen ay kesildi neden mi torba yasası dediğiniz o kanunlar sonucu. önceden özürlünün durumuna göre maaş bağlanıyorken yani çalışmıyorsa başka geliri yoksa bu engelliye maaş bağlanırdı ama şimdi kişiye göre değil aileye göre yaptılar aileye giren maaş var mı var o zaman sana 3 aylık engelli maaşı da bakım aylığıda yok diyor yüce devletimiz peki eve gelen maaş ne kadar? annenin aldığı vefat etmiş eşinden dul aylığı ve kızının çalışıyor olması devlet diyor ki bu maaş size yeter özürlünüze maaş vermemmmm. İşte bire bir yaşadığımız sıkıntı budur sosyal devlet dul maaşı çok görüyor engelliye annesine ve 3 kardeşine yani 5 nufuslu abir aileye bu kadar yeter diyor. hani ya bakım aylığı o da yok ilk başlarda aldık 4 ay sonra bunuda kesti çıkardığı kanunla insanların gözünü boyayıp sonrada elinden alıyor bu insanın ilaç hastane dr masrafları ne olacak ne halin varsa gör diyor bu nasıl bir vicdan nasıl bir adalet biri buna cevap versin lütfennn

umudum Güzel Özetlemişsin sana Cok Katılıyorum Bu Konuda Ve Bu Devleti Kınıyorum. Haksızlıklar İçin .

dünyanın her yerinde hukuk güçlüyü korumak için vardır gariban için niye kanun yapsınlar fazla hayal kurmayın zengin sefasını fakir cefasını yaşamaya devam edecek hani bir hikaye vardır azrail adama gelir ve sana müjdem var bir oğlun daha olacak der adamda sen elimdekini almada müjden senin olsun der siz dua edin elinizdeki gitmesin

Üst Alt