Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Her heyet sağlık raporu Ankara’ya gönderiliyor mu?

Sessiz.Gemi

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
2
Merhaba her sağlık raporu heyeti Ankara’ya gönderiyor mu ?

Ben de öyle biliyorum. Emeklilik ve vergi indirimi için başvuru yaptığın zaman

engelli raporu almak için işlemleri bitirmek üzereyim. raporu alırsam karşıma şu sıkıntı çıkıyor. bulunduğum yerin vergi dairesi bana diyorki senin çalıştığın firma başka bir il vergi dairesine kayıtlı başvurunu ordan yap. bende diyorum ki bir başvuru için neden 150 km ötedeki vergi dairesine gitmem lazım. bunu bana acıklayacak varmı. yoksa memur başına iş cıkmasın dıye beni sallıyor mu

@vipermesut,
merhaba benim firmaminda merkezi İstanbul şubesi Edirne ili havsa ilçesi ben yaptım yeterki şube gözüksün vergi dairesinde memur banada firmanızın muhtasari merkezden yatırılıyor şubenin muhtasar kaydı yok dedi sonra Edirne vergi dairesi başkanlığını aradılar sorun olmaz yeterki şube kaydı olsun dediler o yüzden sorun olmaz

@vipermesut,

Bazen gerçekten de bazı memurlar başınıa iş çıkmasın diye sallıyor ya. bazıları da kaldan çok kralcı
Ya da bilmiyorlar

Benim aldığım kontrol muayenelerim dahil ilk malüliyet raporum bile hep İzmir İl sağlık müdürlüğü tarafından cevaplanıp geldi.

En son geçenlerde kontrol muayenem yine oradan devamına karar verildi maaşım tekrar bağlandı ve toplu ödeme de aldım.

DYS bölümünde hiç Ankara'ya gittiğini yazmadı şimdiye kadar. Hep İzmir ve ilçem Sgk müdürlüklerinde tamamlandı.

(Benimki malüliyet ama engellileri bilmiyorum nasıl oluyor).

Bende Askerliğe Elverişli Değil heyet raporu kararı aldım. Ancak 25 günü geçti rapor e devlete düşmedi

Üst Alt