Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Her iki bacağın diz altından kısıtlı olması halinde hangi oranda rapor verilir?

barış31

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
öncelikle tüm hasta arkadaşlara abilere allahtan acil şifalar dilerim...
ben üniv ikinci sınıftayım bu yıl son yılım ve bu yıl yapılacak olan özürlü memur sınavına girmek istiyorum özürlü raporunun %40 olması isteniyor. polis olamadım yani özürümden doyalı başvurmadım askeliğede alınmadım,
ortopedik özürlüyüm ayaklarımın ikisini dizden aşağı kulanmanta zorluk yaşıyorum ve normal yaşıtlarıma göre ayalarım çok küçük , ayakta uzun süre duramıyorum, ve topluklarıma basamıyorum , çömelemem bi yere destek almadan , afedersiniz tuvalatte bile bi yere destek alamadan oturumuş vaziyet alamam, çıplak ayaktayken yerimde sabit durmakta zorlanıyorum devamlı öne arkaya adım atıp denge kurmam gerekiyo,,
yani bunu tarif etmek çok güç ve insanın zoruna gidio

şimdi ben sağlık kurulu raporu almak için ne yapmam gerek , devlet hastanesine gittim ortopedi doktru oyle dıştan baktı %10 %15 ortopedi alırsın dedi başından savdı bi dahada gitmedim .
sizce ne yapmam gerek, artı 110 tl rapor parası istediler benim sağlık güvencem sadece yeşilkart ve helen öğrenci sıfatındayım

konuyla ilgili yardımcı olursanız mutlu olurum....

Sakatlık oranı cetveli'ne baktım, ama bu duruma dair kesin bi sonuca varmak zor. Cetvelde "ALT EKSTREMİTEYE AİT SORUNLARDA ÖZÜRLÜLÜK ORANLARI" diye aratıp inceleyebilirsiniz...

Üst Alt