Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Her iki el başparmağım yok. Nasıl bir ehliyet ve araba alabilirim?

Körfezli

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Öncelikle herkese iyi günler diliyorum. Ben siteye yeni üye oldum.

Benimde bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim. Benim her iki elimin başparmakları yok. Sağ başparmağım çok az var sayılır.(sadece içerden kemik var deri üstüne çıkmamış) Ehliyet almak için uğraştım uzun süre. B sınıfını geçtin H sınıfı için rapor bile vermediler. En sonunda geçen hafta İstanbul'da Okmeydanı Devlet Hastanesi'nden rapor aldım. Raporda H sınıfı ehliyet alabilir- EVET, özel donanımlı araç kullanabilir-değerlendirilmedi yazıyor. Bu raporla ehliyet alabilir miyim? Hangi ehliyet olursa olsun sonuçta ehliyetim olsunda farketmez:)

Bu arada rapor yüzde kırkbeş olarak çıktı...

Aydınlatıcı cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

Arkadaşlar soruma cevap veren olmamış:( Ona göre hareket edeceğim. Sitede araştırma yaptım ama kafam karıştı.

Sadece H sınıfı ehliyet alabilir raporu ile ehliyet alabilir miyim? Ve araç kullanabilir miyim? Yoksa rapora başka bir ibare ekletmem gerekir mi?

Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler...

Elinizdeki raporla ehliyet alabilirsiniz diye düşünüyorum. Bir sürücü kursuna gidip h sınıfı için kursa yazılabilirsiniz...

Üst Alt