Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Her iki kulak için de işitme cihazına ihtiyacım var..?

rafet

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben ist rafet.

benim iştme cihazına ihtiyacım var. eğer elinde fazla olupda kullanmıyan arkadaşlar varsa bana yardım cı ola bilir mi acaba
dr yazdı bana kanal içi işitme cihazı ama malüm fiyat 750 tlden başlıyo o da benede yok şu anda
54 db işitme kaybım var her 2 kulağımda

mesajımı okuyan arkdşlar ve elinde cihaz fazlası olan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim
hatta 150 tl kadarda parasını verebilirim herkeze teşekkür edrim.

Kimse 150 tl ye cihaz vermez kardeşim 54 db iöçin kullanmana gerek varmı ki bilmiyorum acıkcası duymak istiyorsan 750 tl koymamalı sana

bence 750 tl yi gözden çıkar git kendine sana uygun cihazı al derim ben.başkasının cihazı sana fayda vermez. dijital bir cihaz alki işitme kaybın ilerlediğinde dahi ayarlanıp tekrar kullanabil.bende senin gibi düşünmüştüm başta idare etsin diye ama işitme çok farklı.kulak sadece işitme değil aynı zamanda denge organıdırda.başkasının cihazından sana fayda gelmez.işitme kaybını ilerletmeden hallet bunu bence

en azından temel ozellıklerı olan bır dıgıtal ısıtme cıhazı al cıft mıkrofon olsun gurultu baskılama yazılımı olsun ve cok programlı kaybına uygun kazancı saglayacak bı cıhaz ısını gorur

rafet bende İki adet Oticon Epoq BTE işitme cihazı var satıyorum onalrın soledikleri gibi kımse 150tl ye cıhaz satmaz imknasız... şu yazdıpım cihazd a şimdiki fiyat 10 bin tl ye yakın para.. sana yarımcı olurum..

O fiyatlara cihaz olmaz varsayalım aldığını alırsam kulakların dahada kötü olur yazık olur sana eğerki alacaksan ilerki yıllarıda düşünüp işimtye cihazı alcaksın

arkadasim sen bunu aldiktan sonra yine masraf ayapcaksinnn kalib degistirecenn zarrai varsa tamirr yaptircann kimbilir ilerde ne sorunnlar cikracakk garantiis yokk iisn zor olur vallaa eger bagkurluysann bagkurrr karsiliyorrr yesil kartta karsiliyorr

Üst Alt