Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Her işyeri değişikliğinde vergi indirimi yazısı almam gerekiyor mu?

Hayat34

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Merhaba vergi indiriminden faydalanabiliyorum fakat iş yeri buyuk mükellef ten yazı almami söyledi ben İst vatan dan almıştım daha önce şimdi vatan büyük mükellefler e yazı yazacak ordanda iş yerine yazı gidecek her işyeri değişikliği olunca bu işlem yapılacak mı bilen varsa yardımcı olsun acaba Ankara dan mi gelecek yoksa yazı nasıl olacak bilmiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba

Her işyeri değiştirdiğinizde bu işlemi yapmanız gerekecek.
Yeni işyerinize hitaben yazı alacaksınız.

Ankara ile işimiz var mı acaba vergi dairesi yeterli mi

fidanatilla evet bu konuyu bende merak ettim bilen varmı

[FONT=sans-serif]merhaba dostlar,[/FONT]

[FONT=sans-serif]ben özel sektörde 2 sene önce vergi indirimi aldım. kurum ile işyeri yaptı yazışmaları bende evrak yok. ben sadece hastaneye gidip kontrolümü yaptırım.[/FONT]
[FONT=sans-serif]şimdi 1.5 senedir memurum ama devlette vergi indirimi almıyorum? Nasıl alabilirim bu belgeyi ki devlette de geçerli olsun? İstanbuldayım nasıl yapacağım.?
Teşekkürler[/FONT]

fidanatilla
Ankara ile hiç bir işiniz yok. Yeni bir işe girdiğinizde siz de aşağıdaki yolu izleyeceksiniz

şeymah
İşyerinizde orada çalıştığınıza dair yazı alıp defterdarlığa gideceksiniz ve oradan "bu kişi vergi indiriminden yararlanır" yazısını alıp işyerinize vereceksiniz.
Ama kamu kurumu söz konusu olduğunda genelde onlar engelli personeline otomatik olarak vergi indirimi uygular. Eğer sizde de böyle olmuşsa, hiç uğraşmayın defterdarlıkla felan...

Üst Alt