Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Her konuda engellilere indirim yalani!

Hayat34

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Ulkemizde engellilere erken emeklilik ve istanbulda ucretsiz ulasim disinda engellilere ozel bir avantaj oldugunu dusunmuyorum internet herkese ayni indirim hikaye vergi calisana 30 tl isverene 200 tl indirim bu nasil adalet haksizmiyim dostlar secimde geliyor muhalefet bol keseden salliyor hukumet asgari ucrete zam isciye zulum diyor kime oy verecegiz allah sonumuzu hayir etsin

Herkesin dilinde de bu cümle var kime oy verecez. Siyaseti geçip amin diyeyim. Engelliler için ellerinden gelenin fazlasını yapan insanlar var ama önlerine engel çıkaranlar var. Prosedürleri aşacağız Allah'ın izniyle.

evet bazı yerlerde sorun çıkıyor bende 1-3 mayıs izmir havaalanında arabamı bıraktım ist. gitmek için engelli kimlik kartım oldugu halde 96 tl ödedim ehliyetim H sınıfı değilmiş ruhsata işli değilmiş sanki araba firmasından araba alıyoruz.havaalanının şikayet ve önerilerine mail attım tenelzül edipde geri dönen olmadı

bır allaşkına kıme oyvereyım vakkası daha bukadar vıcdan muhasebesı yapacak nevar hakıkaten anlamış degılım akpye vermessenız uyuyamıyacaksanız gıdın gene onlara verın.:p

murat k,

aynı sıkıntı sorunu bende İstanbul Atatürk Havaalanında yaşadım,neymiş ruhsata işli değilmiş ehliyetim H değilmiş.. Parayı ödedim verirkende sadakam olsun dedim yüzüne direk...

Ankara Esenboğa Havaalanına bırakıyorum veya yolcumu gönderirken saatlerce bekliyorum çıkarken kimliğimi veya park kartımı gösteriyorum hiçbir sorun sıkıntı yaşamıyorum,bariyeri açıyorlar..

Ayrıca Ankara Aşti'de park kart yada kimliğimi gösteriyorum geçiyorum sorunsuzca..

ttneti aradım indirim konusunda bilgi almak için bi tane bayan çıktı 1 saat bilgi aktardı şu pakete geçin şunu alın evet diyin vs.Neyse aysonu bi baktım sırf bu konuşmaya 30 tl fatura gelmiş.Burdan anlayın artık nasıl bir düzen içinde yaşadığımızı ve hayat şartlarının her geçen gün kötüye gittiğini.Yapacakları %25 indirimde batsın.

Milletçe akp yi alkışlıyoruz........

Üst Alt