arkadaşlar ben 19 kasım 2007 sonrası %100 bakıma muhtaç o.f oldum. şimdi benim almam gereken neler. evde kullandığım tekerlekli sandalyem var. başka ne kimlik kartı nede herhangi bir belge. 02 05 2009 devlet hastanesinden akülü sandalye alabilir veya kullanabilir diye bir rapor almam gerekiyor
şimdi benim alacağım raporda ne yazdırmam gerekiyor?
1- ehliyetim var, ama eski. C sınıfı bunu değiştirmem için
2- akülü sandalye alabilmem için (sgk ödemesinden yararlanmak)
3 -allah izin verirse Ö.T.V siz araç alıp kullanmak için
bunların hepsini bir günde çıkarabilirmiyim. ayrı ayrı rapor mu almam gerekir yoksa hepsini bir raporda yapabilir miyim?
AYRICA ÖZÜRLÜ KİMİLİK KARTI VE VERGİ İNDİRİMİ VEYA BUNUN GİBİ BAZI BELGELER ALMAM GEREKİR Mİ? BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VARSA LÜTFEN BASAMAK BASAMAK AÇIKLARSANIZ SEVİNİRİM
YANLIZ YARINA YETİŞİRSE SEVİNİRİM .MALÜMUNUZ BİZİM DIŞARI ÇIKMAMIZ BAYA ZOR. AYRICA DOĞRU MU BİLMİYORUM HASTALIK ÜZERİNDEN 18 AY GEÇMESİ GEREKİR DİYE DUYDUM
şimdi benim alacağım raporda ne yazdırmam gerekiyor?
1- ehliyetim var, ama eski. C sınıfı bunu değiştirmem için
2- akülü sandalye alabilmem için (sgk ödemesinden yararlanmak)
3 -allah izin verirse Ö.T.V siz araç alıp kullanmak için
bunların hepsini bir günde çıkarabilirmiyim. ayrı ayrı rapor mu almam gerekir yoksa hepsini bir raporda yapabilir miyim?
AYRICA ÖZÜRLÜ KİMİLİK KARTI VE VERGİ İNDİRİMİ VEYA BUNUN GİBİ BAZI BELGELER ALMAM GEREKİR Mİ? BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VARSA LÜTFEN BASAMAK BASAMAK AÇIKLARSANIZ SEVİNİRİM
YANLIZ YARINA YETİŞİRSE SEVİNİRİM .MALÜMUNUZ BİZİM DIŞARI ÇIKMAMIZ BAYA ZOR. AYRICA DOĞRU MU BİLMİYORUM HASTALIK ÜZERİNDEN 18 AY GEÇMESİ GEREKİR DİYE DUYDUM