Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Her kurumda gecerli olacak tek bir sağlık kurulu raporu nasıl alabilirim?

seven0677

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
SAYIN yöneticiler ve arkadaslar ben kulaktan duyma haberlere göre tek roporla tüm islemlerde gecerli bir rapor alabilecegimi duydum sizden tam ögrendikten sonra heyete girmeyi düsünüyorum.MALULİYET,VERGİ İNDİRİMİ,2022 SAYILI KANUN,EVDE BAKIM,ÖZÜRLÜ KİMLİGİ,VS.tüm bu islemler için tek bir rapor alabilirmiyim?eger alabilirsem nasıl müracat etmem gerekiyor?benim için cok önemli arkadaslar yardımcı olursanız cok sevinirim.tşk...

öyle bir rapor yok. ben bu işlerle yeni uğraştım. bazı kurumlar kendi sevkleriyle geçerli raporları kabul ediyorlar.
mesela maliye kendi sevk edecek(vergi indirimi), sgk kendi sevk edecek (maluliyet).

heyettekiler bile sen ne yapıyosun bu raporları dedi ama sana şu raporu verelimde hepsinde kullan diyemedi.

işini sağlam tutup vakit kaybetmek istemiyorsan sıraile en acil olanından başlayacaksın ben öyle yaptım. önceliğine göre bismillah dene gelir gerisi hayırlısı ile inşallah.

cvp için tşk ederim OTURAN BOGA.son sorum olacak cvp verirseniz sevinirim.10,19,2013 de MALULİYET için heyete girdim rapor resmi postayla gitti bana vermediler.simdi yarın yönetmenlikteki örnek verdiginiz gibi dilekce yazsam bana o rapordan birkaç nüsra verirlermi?özürlü kimlik kartı vs vs işlemlerim için?
cvp için tşk ederim...

Üst Alt