Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Her müstakil eve internet bağlanabilir mi?

Limooon

Üye
Konular
36
Reaksiyonlar
3
Yakında yeni bi şehre taşınıcam . Gittiğim yerde 1+0 müstakil evlerde var ucuz kira. Bana yetebilcek durumda.

Eğer ki böyle bi daire kiralarsam internet konusunda sıkıntı yaşar mıyım kablolu ?

Her daireye internet bağlanabilir mi ? Telefon hattı mı olması gerekiyor. Bilgisi olanlar paylaşırsa çok iyi olurdu...

İnternette aramıştım bulamamıştım şimdi buldum sanırm sorunun cevabı evet bağlanabiliyor , eskiden olmuyomuş şuan varmış benimde aklımda telefon olmadan bağlanmıyo diye kalmıştı değişmiş.

evet evet dial-up connection deniyordu ve telefon hattı sinyalinden internet hizmeti alıyorduk
ancak yalın teknolojilerin gelişmesi ile gelişen alternatif ve hızlı bağlantı çeşitlerinde telefon zzorunluluğu yoktur

ev yada değil bunun mimari yada m2 ile hiç bir bağlantısı yoktur
önemli olan bağlantının gerçekleşeceği lokasyonda hangi bağlantı altyapısına uygunluk oldugudur

Üst Alt